Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Eten en drinken

Lekkere en verrassende recepten voor de BBQ

Het weer wordt weer warmer en de BBQ’s worden weer aangestoken. Misschien wel het lekkerste eten van het jaar, dat heerlijke vlees (of indien gewenst vegetarisch natuurlijk) van de BBQ, de tafel vol met sausjes, salades en het stokbrood waar je al veel te veel van eet tijdens het wachten.

Barbecueën is meer dan alleen het vlees uit de koelkast halen en het op de grill leggen, je kunt de heerlijkste gerechten maken door een goede voorbereiding en het op de juiste wijze laten garen van het eten. Maar zelfs dan zijn er nog veel verrassende gerechten die je op de barbecue kunt bereiden, waar je vast nog nooit eerder aan had gedacht!

Heb je bijvoorbeeld ooit al eens gedachten aan tomatensoep van de barbecue, pizza op de BBQ of gebakken banaan? Bij BBQ Nerds lees je de leukste, lekkerste en meest verrassende recepten voor op de barbecue. Favorieten als spareribs, hamburgers, pulled pork, T-bone steak en beer can chicken komen uiteraard ook terug in de uitgebreide lijst van recepten.

Gemaakt door echte liefhebbers voor andere liefhebbers, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een echte smaaksensatie te pakken hebt als je de ingrediënten en instructies van de diverse recepten volgt. Je kunt er zelfs de allerlekkerste dry rubs online kopen, zodat je altijd een goede kruidenbasis voor vlees in huis hebt en direct aan de slag kunt gaan.

Dus de volgende keer als er weer familie of vrienden over de vloer komen voor een grote barbecue kun je indruk op ze maken door één van deze lekkere recepten te bereiden en ben jij de BBQ chefkok van de dag!