Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Vervoer en transport

Een goedkoop verhuisbedrijf in Rotterdam

Vakkundig en goedkoop verhuizen binnen, van of naar Rotterdam doet u met Keurmerkverhuizer. Ons verhuisbedrijf in Rotterdam neemt maandelijks vele verhuizingen uit handen en kan ook uw inboedel zonder schade en inspanning van uw kant van A naar B verhuizen!

Regionale inzet

De verhuizers van Keurmerkverhuizer doen meer dan alleen verhuizingen binnen de havenstad. Zij verhuizen u ook snel en vakkundig binnen de gemeentes Gouda, Delft, Zoetermeer, Dordrecht en Leiden. Wilt u gratis een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met of kijk voor meer informatie op de website van Keurmerkverhuizer, hét verhuisbedrijf uit Rotterdam.

Erkende Verhuizer

Voor grote en kleine verhuizingen door heel de regio Uw inboedel altijd goed verzekerd getransporteerd! Wij zijn Erkende Verhuizers en werken niet met student verhuisservice! Bij de service is inbegrepen dat wij uw inboedel zonder extra kosten wanneer nodig demonteren en monteren. Ook grote stukken pakken wij gratis voor u in. Keurmerkverhuizer uit Rotterdam weet wat uw wensen zijn als klant. Er komt al zoveel kijken bij het betrekken van een nieuwe woning dat u de verhuizing zonder extra rompslomp wil laten verlopen tegen een vriendelijke prijs. En dat bieden wij! Onze erkende verhuizers in Rotterdam zijn u graag van dienst!

Professionele aanpakkers

Wij werken uitsluitend met uitstekend opgeleide verhuizers en professionele verhuismaterialen die uw verhuizing snel en vlekkeloos laten verlopen. Wij werken met fitte, vriendelijke en slimme verhuizers die zowel vloeiend de Nederlandse als Engelse taal beheersen. Zo kunt u tijdens het verhuizen ook helder communiceren en komt u goed voor de dag bij uw nieuwe buren!
Onze verhuizers zijn 7 dagen per week inzetbaar!

Particuliere en zakelijke verhuizingen

Onze verhuisservice is inzetbaar bij zowel particuliere als zakelijke klanten die verhuizen binnen en buiten de gemeente Rotterdam. De brede straten en goede infrastructuur van Rotterdam bieden de mogelijkheid om u snel te verhuizen omdat de verhuiswagens doorgaans makkelijk te parkeren zijn in tegenstelling tot andere steden als Delft of Amsterdam. Van Rotterdam Zuid en Noord, tot aan Vlaardingen, wij zijn u graag van dienst. Met meer dan 12 jaar ervaring hebben wij dan ook een vlekkeloze reputatie als betaalbare en goede budget verhuizer. Wij beschikken onder andere over een flexibel inzetbare verhuislift wanneer een personenlift niet voldoet. Ons verhuisbedrijf in Rotterdam is ook in te schakelen bij kleine verhuizingen als u slechts 1 verhuizer met een kleine verhuiswagen nodig heeft voor kleine transporten door heel de regio. Ook handig als uw zoon of dochter op kamers gaat of als u een koelkast of piano wilt verhuizen bijvoorbeeld.

Met Keurmerkverhuizer heeft u al een volledig transport vanaf 69,- en kunt u compleet verhuizen vanaf 259,- inclusief BTW. Wij verhuizen tegen een vaste lage prijs. Bij Keurmerkverhuizer hoeft u zich geen zorgen te maken over verborgen kosten of addertjes onder het gras want die zijn er simpelweg niet. Laat onze verhuizers u de zorgen uit handen nemen en vertrouw net als vele anderen Keurmerkverhuizer.

Kijk voor meer informatie op www.keurmerkverhuizer.nl en vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte bij ons op. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Wij staan u graag te woord via: 010 – 751 1414.

https://www.keurmerkverhuizer.nl/