Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Eten en drinken

Opa en oma verrassen met lekker eten

Het is algemeen bekend dat opa’s en oma’s niet zo gecharmeerd zijn van de buitenlandse keuken. Het aller liefst eten ze gewoon elke dag hetzelfde. De dag begint met brinta pap of een bruine boterham, in de middag wordt er een kop soep gegeten en in de avond een goed bord hutspot! We horen je al denken, wat een feestmaaltijd. Dat kan toch veel lekkerder?

 

Bestel bij een chinees in Stein

Misschien wordt het toch langzaam tijd dat je opa en oma kennis gaan maken met de buitenlandse keuken. Ze eten het gewoon niet omdat ze er niet mee zijn opgegroeid, of omdat ze niet eten wat ze niet kennen. Bestel als verrassing wat gangbare gerechten bij een chinees in Stein of omstreken. Een chinees in Stein heeft simpele gerechten die je opa en oma vast weten te waarderen. Begin daarom simpel met wat bami of saté. Bestel zelf iets geks en probeer ze zo ver te krijgen het te proeven. Let er wel op dat het niet al te pittig of gekruid is, daar zijn de oudere Hollandse magen niet op getraind.

 

Zelf iets aparts koken

Opa’s en oma’s vinden alles wat hun kleinkinderen doen fantastisch. Stel daarom voor om zelf iets lekkers te koken. Als je het zelf hebt gemaakt willen ze natuurlijk sowieso een hapje proeven. Niet omdat ze denken dat ze het heel lekker gaan vinden, maar omdat jij het hebt gemaakt. Ga niet meteen al te gek, maar wel gek genoeg om ze te verrassen. Een aparte soep zoals maïssoep is een aanrader!

 

 

https://pomlai-geleen.nl/chinees-stein/