Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Staycation? Ga het water op met je eigen SUP board!

Persoonlijke benadering, goede service en een vertrouwde en professionele uitstraling; dat is hoe Watersport Meerstad zich in korte tijd heeft weten te onderscheiden van anders SUP board webshops. Los daarvan, zijn ook de prijzen van Watersport Meerstad prima te noemen.

De populariteit van suppen heeft een enorme boost gekregen door de Corona crisis. Suppen was al de snelst groeiende watersport, maar sinds Corona crisis is het echt ongekend populair geworden. Het mooie van suppen is, dat het een heel toegankelijke sport is. Op het water kun je ultiem ontspannen, gezond bezig zijn en ben je vrij en zonder zorgen. En wie wil dat nou niet?

“Welk SUP board past er bij mij?” Dat is een vraag die Rody en Muriel van Watersport Meerstad dagelijks krijgen. Er zijn ook ontzettend veel merken en verschillende soorten boards, dus het is best lastig om te bepalen welk board bij je past. Vaak zien mensen daardoor door de bomen het bos niet meer en dat is nou precies waar Rody en Muriel bij willen helpen.

Vanuit hun passie voor suppen hebben Rody en Muriel Watersport Meerstad opgericht, met als doel om zoveel mogelijk mensen te introduceren in de fantastische sport die suppen heet. Watersport Meerstad richt zich daarom ook voornamelijk op beginners. In de webshop kun je kiezen uit supboards van verschillende merken, verschillende afmetingen en verschillende fabricagemethoden. Gegarandeerd dat jij er je perfecte SUP board gaat vinden!

Weet je niet zeker wat je wil en waar je op moet letten; bekijk dan eens de SUP board aankoopgids op de site van Watersport Meerstad of neem contact met ze op en dan helpen ze je graag verder!