Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Eten en drinken

Verhuur van catering

Gemak

Je organiseert een feest, bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag maakt niet uit en je nodigt veel mensen uit dan is het niet altijd even handig om zelf voor de catering te zorgen omdat je dan vaak alleen maar heen en weer aan het lopen bent en bijna geen tijd hebt voor de gasten die voor jou zijn gekomen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor coctails, coffee, champagne en verse juices op evenementen, we verzorgen dit door de beste cocktailshakers en baristi.

De mogelijkheden

Er zijn allerlei verschillende mogelijkheden die we voor je kunnen verzorgen;

Onder de cocktail-cateringen hebben we de mogelijkheden voor  flairtenders op locatie, een cocktail workshop, verschillende bars afhuren, een cocktailbar op locatie of cocktails op festivals. 

Design en catering; hierbij kunnen we zorgen voor onder andere champagne op locatie, champagne toren, een promotoren en daarnaast kunnen we ook zorgen voor een catering die gericht is op buitenlandse gedestilleerde dranken.

 

Non-alcohol

Niet alleen zijn we met alcoholische dranken bezig, zo kunnen we het feest of evenement ook voorzien van een fruitbar, smoothiebar -, juicebar – of slowjuice bar op locatie. Voor heerlijke frisse gezonde smoothies. Naast de heerlijke smoothies kunnen we het feest ook voorzien van een koffiebar voor de echte koffie liefhebbers, hierbij maken we ook gebruik van professionele barista die de heerlijkste koffies voor je klaar maken.

Verhuur, Catering is voor iedereen geschikt want het zijn luxe mobiele bars, voor elk budget, op iedere locatie zijn we beschikbaar en we beschikken over gastvrije professionals. Dus wil je het feestje helemaal compleet maken dan staan we voor je klaar.

http://barplanet.nl/design-catering/