Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Gezondheid

Een mond die mooi en vol is na deze behandeling

Soms ben je ermee geboren en soms niet: een mooie volle mond met volle lippen. Tegenwoordig maakt het eigenlijk ook niet meer zoveel uit of je ermee geboren bent of niet, want je  lippen laten opvullen is tegenwoordig een steeds populairdere ingreep. Dat is ook niet zo gek want het is een snelle behandeling maar wel een met veel resultaat.

Je bovenlip opvullen gebeurt met een uitgebalanceerde mix van injectables, ook wel fillers genoemd. Omdat deze fillers bestaan uit stoffen die we van nature ook in ons lijf hebben, reageren mensen over het algemeen erg goed hierop en doen zich niet veel allergische reacties voor. Uiteraard wordt voor de ingreep natuurlijk wel nog nagegaan of je écht niet allergisch bent of reageert op deze fillers.

De behandeling is zoals gezegd eigenlijk een weinig ingrijpende behandeling wanneer het aankomt op het behandelen zelf en de tijd die je in de dokter stoel doorbrengt. Alles bij elkaar ben je nog geen half uur kwijt en kun je daarna weer gewoon buiten staan. Er kan zich enige zwelling voordoen na de behandeling maar dat is normaal. Wanneer je het idee hebt dat de zwelling wel abnormaal groot is, is het altijd goed om je arts nog eens te raadplegen. Hij of zij heeft ook liever dat je dan terugkomt.

Maar meestal is koelen voldoende om de zwelling af te doen nemen. Het resultaat van filllers is mooi en natuurlijk; de arts zal ook goed kunnen inschatten hoeveel fillers hij of zij aan moet brengen voor het beste resultaat. Uiteraard gebeurt dit natuurlijk in overleg met jou. Want jouw wensen zijn uiteindelijk het belangrijkst, want het is natuurlijk jouw gezicht.

Het resultaat van de behandeling is niet permanent. Je zult ongeveer een jaar plezier hebben van je behandeling. Bij sommige mensen is dit iets langer of iets korter.

http://www.injectableklinieken.nl/