Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Gezondheid

Ouder worden tegengaan

Ouder worden wordt steeds minder snel geaccepteerd en er wordt door veel mannen en vrouwen steeds sneller gezocht naar oplossingen of behandelingen die ervoor zorgen dat de jonge uitstraling weer terug gekregen kan worden.

Een van de voornaamste veranderingen die komt kijken bij het ouder worden is het ontstaan van rimpels. In het begin zijn rimpels alleen zichtbaar bij bepaalde gezichtsuitdrukkingen, maar in een latere fase zullen deze ook bij uw normale gezichtsuitdrukking aanwezig zijn. Om het ontstaan van rimpels tegen te gaan of de zichtbaarheid van rimpels te verminderen zijn er verschillende mogelijkheden van plastische chirurgie.

Een van deze mogelijkheden is een behandeling met botuline toxine. Deze term staat ook wel bekend als botox. Botox wordt gebruikt om spieren te ontspannen, waardoor rimpels worden tegen gegaan en uitdrukkingsrimpels worden vervaagd. Wanneer er een botoxbehandeling heeft plaatsgevonden zal er een resultaat zijn, waardoor u een zachtere en natuurlijke uitdrukking heeft. Na de behandeling zal het resultaat na vijf dagen zichtbaar zijn. Hierdoor heeft u dus ook een spoedig herstel.

Een andere mogelijkheid is het gebruik van fillers. Tijdens een behandeling met fillers wordt alleen gebruik gemaakt van fillers die bestaan uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk onderdeel van de huid, dat afneemt wanneer men ouder wordt. Een filler dat bestaat uit hyaluronzuur zal na de behandeling tussen de 6 en de 12 maanden blijven zitten. Tijdens deze periode zal uw gezicht vlakker zijn en zullen de lijnen in uw gezicht minder opvallen. Fillers op basis van hyaluronzuur zullen worden geïnjecteerd en vervolgens zal er een gel in uw huid vloeien die onmiddellijk probleemlijnen opvult en rimpels zal verminderen. Na deze injectie zal het verschil direct zichtbaar zijn. Er zullen na de behandeling, op de plaats van de injectie, rode plekjes of een zwelling ontstaan, maar deze zullen na verloop van tijd afnemen.

http://www.clinic63.nl