Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Groothandel

Heerlijke verse friet uit de omgeving van Almere

Bij Friet van Beus vindt u overheerlijke verse friet in de buurt van Almere. Deze friet is vol van smaak door de hoogwaardige aardappelrassen die worden gebruikt om de friet van te snijden. De aardappelen worden met veel zorg behandeld, waardoor alleen de beste aardappelen worden gebruikt voor de verse patat.

De beste aardappelrassen om uw friet van te snijden

De aardappelrassen die worden gebruikt om de verse friet van te snijden, zijn van hoge kwaliteit. De aardappelen worden op het eigen land geteeld om vervolgens gewassen en gesorteerd te worden. Er worden échte aardappelrassen voor de friet gebruikt. Zo zijn de Agria aardappelen de perfecte soort om friet van te maken. Deze aardappelen hebben een goudgele kleur en hebben een zeer verse aardappelsmaak. De verse friet wordt vacuüm verpakt en geleverd aan bedrijven en horecazaken in de buurt van Almere. Komt u uit een andere regio? Dat is geen enkel probleem. De verse friet kunnen ze ook leveren aan horecazaken buiten de regio Almere.

Hoogwaardige kwaliteit voor overheerlijke patat

Om ervoor te zorgen dat de verse friet heerlijk smaakt, is het van belang dat de aardappelen zorgvuldig gesorteerd worden. De aardappelen mogen zo min mogelijk vallen en stuiteren, zodat de aardappel egaal en mooi van vorm blijft. Op deze manier wordt er voorkomen dat er lelijke plekken op de aardappel ontstaan. Bezoek www.frietvanbeus.nl om meer te lezen over het gehele proces van aardappel tot verse friet.

Kies voor de goede service van deze groothandel

Wanneer u bij Friet van Beus bestelt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de levering van uw verse friet nabij Almere. Twee dagen in de week worden de aardappelen gesneden en verpakt, om vervolgens bij u bezorgd te worden. Kies voor de hoogwaardige soorten aardappelrassen en geniet van heerlijke friet. Schakel deze leverancier in om uw gasten of klanten te verwennen met lekkere patat.