Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Huishoudelijk

De beste veranda’s zijn maatwerk

Maatwerk schrikt sommige kopers af, omdat het wat meer kost dan een standaard model. Toch is het bij veranda’s een absolute noodzaak. Want een veranda op maat heeft verschillende pluspunten die de meerprijs zeker rechtvaardigen. 

Een oplijsting van alle voordelen;

1) Bijpassende architectuur

Zowet elke woning is uniek. Er is een verschil in afmetingen, bouwstijl, bakstenen, dakvorm, dakpannen, raamkleur, etc.  Met een standaard bouwpakket is het moeilijk om de veranda hierop af te stemmen. Maar met maatwerk is dat geen enkel probleem. Een leefveranda op maat kan van vloer tot plafond afgestemd worden op de architectuur van de woning. Op deze manier wordt het een aanvulling, en geen spuuglelijke aanbouw die niet bij de rest past.

2) Oppervlakte maximaal benutten

Veranda’s uit een catalogus zijn verkrijgbaar in een reeks standaard formaten. Het nadeel hiervan is dat de beschikbare oppervlakte niet optimaal wordt benut. Want soms heb je net een metertje meer of minder nodig. Of een andere vorm. Maatwerk maat dit mogelijk. Het is de perfecte manier om de oppervlakte van uw tuin optimaal te benutten.

3) Compleet gepersonaliseerd

Een van de grootste pluspunten van een veranda op maat is de personalisatie. Met maatbouw kiest u zelf alle elementen: het type profielen, de kleur, de deuren, de vloeren, de verlichting, etc. Wilt u bijvoorbeeld een heel energiezuinige leefveranda met extra isolatie in het plafond en beter isolerende beglazing? Dat is geen enkel probleem. Heeft u liever een veranda met een openschuifbare glazen wand. Ook dat is mogelijk. Dankzij maatwerk zijn er vrijwel geen beperkingen.

4) Kwaliteit

De standaard bouwpakketten voor veranda’s worden dikwijls in aziatische landen geassambleerd en naar ons land verzonden. Er is dus weinig kwaliteitscontrole. Dat is bij maatwerk anders. Een op maat gemaakte veranda wordt door vakmannen in eigen land gemaakt. Men heeft dus zicht op het volledige proces, en kan dus snel fouten opspeuren en verhelpen. Dat komt de levensduur van het bouwwerk ten goede. Ook herstellingen zijn veel eenvoudiger. 

https://www.verandalandperfecta.be/realisaties/