Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Industrie

Professionele werkkleding voor elke branche

Werkkleding voor de professional

Bent u werkzaam in de industrie, bouw of ander gerelateerde branche waar veiligheid, bescherming en draagcomfort zeer belangrijk zijn? Dan adviseren wij u een bezoek aan Workwear24! Met meer dan 20 jaar ervaring in bedrijfskleding weet Workwear24 de ins en outs van hoogwaardige professionele werkkleding. Daarom beschikken wij over een ruim assortiment aan bedrijfskleding voor diverse branches. Denk bijvoorbeeld aan de metaalsector en bouw sector, groenvoorziening, olieverwerkende of food-industrie, zorgsector, transport, instalaltiebedrijven en klinieken..

Duidelijk advies op maat voor klein en groot MKB

Iedere branche en industrie heeft te maken met zijn eigen normen en regels ten aanzien van veiligheid, zichtbaarheid, reiniging en materiaalvereisten. Door onze jarenlange productkennis en ervaring in het samenstellen van een assortiment op maat, maken we graag een voorstel binnen uw eigen wensen en budget. Het grootste voordeel is dat Workwear24 de mogelijkheid biedt om al te leveren vanaf 1 stuk, hierdoor kunnen wij ook kleine bedrijven en zelfs ZZP ‘ers uitstekend van dienst zijn. Voor grote organisaties biedt Workwear24 een custom online platform van waar medewerkers met hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord kledingstukken kunnen bestellen. Het grote voordeel hiervan is dat wij tailor made kleding kunnen adviseren aan individuen. Wij plannen een passafspraak in met alle medewerkers voor het opmeten van alle maten, en adviseren vervolgens gericht het juiste kledingstuk en maat..

Uitgebreid assortiment bedrijfskleding met mogelijkheid tot bedrukking

Houd u ervan een ruime keus te hebben aan kleding? Goed nieuwd, want Workwear24 breidt regelmatig uit met nieuwe collecties en gaan desgewenst ook voor u op zoek naar bijzondere producten. Wij zorgen ervoor dat kleding actueel blijft en bieden trendy werkkleding aan dat graag gezien mag worden. Zo combineren wij goede functionele werkkleding met een goed aanzicht. Iets waar u natuurlijk trots op mag zijn.

Bedrukking is ook mogelijk! Wij bieden de mogelijkheid om bedrijfskleding te bedrukken of te borduren tegen een scherpe prijs. Bedrukken is een voordelige optie wanneer een groot aantal kledingstukken moeten worden voorzien van reclame. Borduren is een relatief duurdere optie, maar velen malen duurzamer. Dat komt omdat borduren slijt- en kleurvast blijft, dit geeft een luxere en duurzamere uitstraling van uw kledingstukken..

Welke type werkkleding kunt u zoal bij ons bestellen?

Workwear24 staat synoniem voor een groot aanbod kledingstukken. Een greep uit ons aanbod zijn onder andere Amerikaanse overalls, tuinoveralls, worker jeans, multifunctionele werkbroeken, werkjassen, waadpakken, labjassen, regenbroeken en parka’s, werk polo’s, shirts, bodywarmers, werkschoenen en veiligheidsschoenen, zuurbestendige kleding, koksbuizen, anti statische kleding, vlamvertragend / vlamwerende kleding, signalisatiekleding, fleece jacks en waterdichte kleding..

Voor een overzicht van onze collectie kunt u terecht op onze werkkleding webshop. Bestellingen vanaf €45,- excl. BTW worden GRATIS verzonden in Nederland. Vragen of advies? Neem contact op via telefoon of mail.

https://www.werkkleding-workwear24.nl/