Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Management

Onderschat niet het belang van urenregistratie online

Tegenwoordig is het heel belangrijk om een goede urenregistratie bij te houden. Zo is het niet alleen voor werkgevers belangrijk om bij te houden hoeveel uren er gewerkt worden door het personeel en waar die uren aan besteed worden, maar is het ook belangrijk om als werknemer te kunnen bewijzen waar jij daadwerkelijk je uren aan hebt besteed.

 

Voordelen van urenregistratie online

–          Alles op één plek

Als je kiest om je urenregistratie online bij te houden, heb je alles overzichtelijk bij elkaar staan. Zo zit je ook niet meer met het probleem dat je blaadjes kwijt bent geraakt waar je gewerkte uren opgeschreven stonden.

–          Snel en efficiënt

Als je de gewerkte uren online bijhoudt werkt dit vaak een stuk sneller en efficiënter dan wanneer je alles op papier doet.

–          Gemakkelijk om te delen

Door online uren bij te houden kun je de gewerkte uren gemakkelijker delen met anderen. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig een overzicht van je gewerkte uren doorsturen naar je baas, klanten of collega’s.

 

ZZP’ers

Voor zelfstandig ondernemers is het ook van groot belang om een goede urenregistratie bij te houden. Als ZZP’er ben je zelf verantwoordelijk voor de uren die uitbetaald worden. Ook is het voor het versturen van facturen naar klanten van belang dat je weet hoeveel uur je ergens aan gewerkt hebt, anders kan het zo zijn dat er inkomsten worden misgelopen. Een goede urenregistratie online wordt dan ook zeer aangeraden!

https://keeping.nl/urenregistratie