Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Marketing

3 Redenen waarom uw bedrijf een marketingbureau nodig heeft

Naarmate uw bedrijf groeit, zult u uiteindelijk moeten nadenken over hoe u met de marketing omgaat. Het kan een moeilijke en vaak verwarrende beslissing zijn: een bureau of een intern team aannemen? Vooral als u eigenaar bent van een klein bedrijf, moet u overwegen om een bureau in te huren. Hier zijn een aantal redenen:

1) U hoeft niet zelf te trainen of op te leiden en te managen
Een van de meest tijdrovende aspecten van het inhuren van een nieuwe werknemer is het proces van het op de hoogte brengen van het bedrijf en ervoor zorgen dat de werknemers zijn of haar rol begrijpt. Sommige bedrijven besteden maanden alleen al aan het opleidingsproces. Zelfs na alles wat er gedaan is, zult u nog steeds tijd moeten besteden aan het managen van de werknemer en ervoor zorgen dat hij of zij aan het werk blijft. Met een bureau is het een heel andere relatie. Er is geen instroom, opleiding, of het beheren, omdat dat wordt behandeld door het management van het marketing bureau. Dit maakt u vrij om te doen wat u het beste kunt doen met uw bedrijf.

2) U bespaart veel geld.
Een van de eerste vragen die ondernemers zich stellen wanneer ze proberen te bepalen of ze een bureau of een intern team willen inhuren, is: “Wat is het prijsverschil? U zult verbaasd zijn om te horen dat een bureau veel minder duur zal zijn. Hier is waarom:

  • U hoeft geen loonbelasting te betalen omdat ze een onafhankelijk bedrijf zijn.
  • U hoeft geen uitkeringen/zorgkosten te betalen.
  • U hoeft niet te betalen voor dure tools die nodig zijn om een marketingcampagne goed te laten verlopen en op te volgen.
  • Als u denkt dat dit slechts kleine kosten zijn, zult u ook rekening willen houden met het feit dat u de ervaring en expertise van een bureau nodig heeft om specialistische medewerkers in te huren. Die salarissen liggen behoorlijk aan de hoge kant.

3) U heeft toegang tot een team van experts.
Op dit moment doet de arbeidsmarkt het erg goed. Dat is geweldig nieuws voor degenen die op zoek zijn naar een baan, maar niet zo geweldig nieuws voor degenen die mensen in dienst nemen. Waarom? De concurrentie is hevig en bedrijven zijn bereid om grote bedragen te betalen om toptalent te behouden. Als u op zoek bent naar een expert om uw marketingcampagnes te beheren, dan heeft u het budget nodig om dit te ondersteunen. Als u echter besluit een bureau in te huren, hebt u niet alleen toegang tot één expert, maar ook tot een team van experts. Het belangrijkste voordeel van het inhuren van een marketingbureau is dat ze in het verleden aan soortgelijke campagnes hebben gewerkt. Dit betekent dat ze weten wat werkt en wat niet, vooral als ze werken met klanten in dezelfde branche als de uwe.

Bent u op zoek naar marketing Nederland? Kijk dan eens op marketingkaart.nl

https://marketingkaart.nl/