Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Autos en Motoren

Motorrijlessen bij Rijschool Veldkamp in Den Haag

Elke motorliefhebber wil niks liever dan het halen van zijn of haar motorrijbewijs. Je kunt heerlijk uitwaaien op de motor na het behalen van je rijbewijs. Het spreekt natuurlijk voor zich dat je dit pas kan doen na het behalen van je motorrijbewijs. Dit kun je doen bij een motorrijschool in Den Haag. Rijschool Veldkamp biedt naast autorijlessen, ook motorrijlessen aan. Alle lessen worden aangeboden op jouw niveau en elke les wordt maximaal benut. De bedoeling is dat je tijdens de motorrijlessen keer op keer je vaardigheden verbetert. Tijdens de lessen zal de instructeur je volgen op de motor om op die manier betere feedback te geven over de ritjes die zijn gemaakt op de wegen.

Motorrijlessen bij Rijschool Veldkamp

Zodra je hebt gekozen voor Rijschool Veldkamp is het tijd voor je eerste motorrijles. De lessen starten in Nootdorp en vanaf daar ga je naar een oefenterrein. Dit is ongeveer 10 minuten rijden. De locatie is afhankelijk van verschillende factoren maar vaak wordt de motorrijles in Den Haag gegeven. In tegenstelling tot autorijden, gaat het motorrijden veel meer op gevoel. De indeling van de lessen zijn dus heel anders opgedeeld.

De eerste motorrijles is altijd een privéles. Op deze manier krijg je de volledige aandacht en kun je kennismaken met de motor. Je kunt zo de basistechnieken het snelst onder de knie krijgen. In tegenstelling tot autorijden, gaat het motorrijden veel meer op gevoel. De indeling van de lessen zijn dus heel anders opgedeeld. Wanneer we merken dat je al wat ervaring hebt of dat je alles goed oppikt dan kun je zelf al met één van onze instructeurs de weg op om meer ervaring op te doen. Heb je toch meer tijd nodig? Geen enkel probleem. Al onze instructeurs zijn zeer geduldig, het is tenslotte ook een uitdaging voor hen. Na de eerste les of de eerste twee lessen, krijg je les met andere leerlingen van jouw niveau. Dit is in groepen van maximaal 4 andere leerlingen om het zo persoonlijk te houden.

Een proefles voor je motorrijbewijs aanvragen

Wanneer je je motorrijbewijs wilt halen, dan is het verstandig om een goede rijschool te kiezen die goed bij jouw wensen aansluit. Zo is het altijd aan te raden om een proefles te nemen bij de rijschool die je op het oog hebt. Bij Rijschool Veldkamp kun je een gratis proefles aanvragen om zo te beoordelen of de rijschool goed bij je past en die aan alle eisen voldoet. Tijdens de proefles wordt er ook goed gekeken naar de vaardigheden die je op dat moment bezit en zo kunnen we beter bepalen hoe veel lessen we denken dat je nodig gaat hebben om je motorrijbewijs te halen. We kunnen dan gelijk de pakketten bespreken die we aanbieden en wat deze gaan kosten.

Neem vrijblijvend contact op met Rijschool Veldkamp

Voor vragen over alle voorwaarden of de aangeboden pakketten kun je altijd contact opnemen met Rijschool Veldkamp. Je kunt een mail sturen naar mail@rijschoolveldkamp.nl of telefonisch contact opnemen via 018-8878807. Ook is Rijschool Veldkamp te bereiken via WhatsApp. Hier zul je snel een antwoord krijgen op je vragen.

https://www.rijschoolveldkamp.nl/motorrijles-den-haag/