Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Marketing

Digitale toepassingen zonder grenzen

De mogelijkheden van digitale communicatie met je klant, beperken zich niet tot het automatisch versturen van je digitale nieuwsbrieven en meldingen van nieuwe social media berichten. Qyn is het beste jongetje van de klas en loopt voorop als het gaat om digitale toepassingen in bedrijven en organisaties. Of het nu gaat om digitale oplossingen voor communicatie met jouw interne klant, informatie of reclame-uitingen met je externe klant of digitale communicatie in openbare ruimten, Qyn heeft voor elke uitdaging een oplossing. En als het nog niet eerder uitgevoerd is, dan vinden ze een manier om dit wel te doen. De wens van de klant staat altijd centraal en problemen zijn er om opgelost te worden.

Expertise en ervaring

Om welke vorm van digital signage het ook gaat, de expertise is in huis om het beste medium te adviseren. Je kunt kiezen voor een enkel digitaal middel, maar ook voor een combinatie van middelen. Zo kun je voor mobile signage kiezen, maar ook voor narrowcasting of instore interactie. Door een grondige analyse van jouw communicatiebehoeften, je boodschap en je doelgroep, kan er voor een systematische en gepaste aanpak gekozen worden. Je krijgt maatwerk en service als standaarddienstverlening. Dat krijg je tegenwoordig niet meer overal. Bij sommige dienstverleners werken ze zelfs met strippenkaarten op het moment dat je extra service vraagt. En zodra je strippenkaart ‘opgeknipt’ is, ga je weer betalen als klant.

Eerlijke dienstverlening

Daarom is het prettig dat je niks wordt beloofd dat niet kan. Ze lopen bij Qyn niet naast hun schoenen. En waar nieuw terrein wordt betreden, kijken ze samen met je naar de mogelijkheden. Er is een natuurlijke drang om te groeien en leren. En hiervan profiteer jij als klant uiteindelijk mee. Het is dus niet vreemd dat grote, bekende organisaties je al voor zijn gegaan in het gebruik van digital signage en Qyn als leverancier en dienstverlener. Je digitale communicatieproject komt zeker tot een goed einde met deze partij.