Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

De veiligheid van jouw bedrijf

Strenge eisen van de overheid

Daar waar het aankomt op de veiligheid in een bedrijf stelt de overheid heel strenge regels. Als ondernemer is het moeilijk om aan al deze regels te voldoen en steeds meer bedrijven schakelen professionele hulp in. G4S Safety Solutions is een bedrijf wat ondernemers deze zorg uit handen neemt. Men regelt alles wat nodig is om de verplichte veiligheid in een bedrijfsruimte te waarborgen. Het is een bedrijf wat ooit begon als leverancier van veiligheidsartikelen. Tegenwoordig levert men ook het personeel wat in deze dienstverlening kan voorzien. Zo wordt er op maat een pakket diensten geleverd.

Compleet pakket of producten

Niet iedere ondernemer zal behoefte hebben aan een complete dienstverlening waarbij alles van personeel tot brandblusser geregeld is. Daarom is er bij dit bedrijf een enorm aantal mogelijkheden om de zaken rondom de veiligheid te regelen. Er kan uiteraard enkel worden gezorgd voor de producten die benodigd zijn voor de veiligheid zoals brandveiligheidsattributen. Dat is een prima optie voor een bedrijf wat personeel in huis heeft om branden te blussen als dat nodig is. Daarnaast kan er echter worden gezorgd voor een aanvulling op het brandveiligheidspersoneel of voor een flexpool van professionals die deze zaken kunnen regelen.

Een huuroplossing

Materialen aanschaffen om de veiligheid van een bedrijf te waarborgen zorgt bij veel ondernemers voor een hoge kostenpost. Het is een rib uit hun lijf, en dat is dan ook de reden dat deze aanschaf doorgaans wordt uitgesteld. Een ondernemer die producten voor de veiligheid nodig heeft is er dan ook in veel gevallen bij gebaat dat er een mogelijkheid is om deze producten te huren. Het voorkomt dat je als ondernemer voor een hoge investering komt te staan. Daarnaast ben je er van verzekerd dat het materiaal altijd goed wordt onderhouden waardoor het continu in goede staat is.