Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Marketing

Hoe zorg je voor een marketingmix en waar haal je de tijd vandaan?

Je wilt als bedrijf natuurlijk zo goed mogelijk zichtbaar zijn en zorgen dat je potentiele klanten je goed kunnen vinden, maar hoe ga je dat nou kunnen bewerkstelligen? In dit artikel gaan we je meer vertellen over een marketingmix en over hoe je dit kan inzetten.

Goed gevonden worden in google

Vindbaar zijn in zoekmachines is cruciaal voor een goede marketingmix aangezien dit platform wordt gebruikt om te oriënteren op het moment dat je behoefte hebt aan een product of dienst. Je kan hier dus vraag en aanbod met elkaar verbinden. Maar hoe kom je dan hoger in google met je website?

Dit kan op twee manieren:

–       SEO

–       SEA

SEO is gratis hier moet je website voldoen aan een bepaald aantal factoren en SEA is door het betalen van advertenties.

Voordat je genoeg kennis hebt om SEO en SEA zelf te doen ben je wel heel veel tijd verder. We rade dan ook aan om ‘zeker in het begin’ hier een gespecialiseerd bureau voor in te schakelen. Een bureau dat gespecialiseerd is in zowel SEO als SEA wordt een zoekmachine marketing bureau genoemd en een bureau dat zich alleen richt op SEO een zoekmachine optimalisatie bureau.  

Social media marketing

Social media marketing vergt veel tijd. Naast dat je een advertentie kan gebruiken om mensen te bereiken buiten je klantenkring, moet je er ook voor zorgen dat je pagina interessant genoeg is om deze te volgen. Veel ondernemers heb niet genoeg tijd om hier het optimale uit te halen of hebben simpel weg niet genoeg kennis en dan is social media beheer uitbesteden de oplossing om toch goed zichtbaar te zijn!

Alles onder één dak

Als je overal zichtbaar wilt zijn en je hebt echt zelf geen tijd dan is het handig om ervoor te zorgen dat je alles bij één bedrijf uitbesteed, zodat ze ook alle kanalen op elkaar kunnen afstemmen en elkaar te versterken!s

https://allinone-media.nl/