Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Internet

Je koffer inpakken in 5 stappen!

Kan jij niet wachten om weer lekker op reis te gaan? Wij ook niet! Niet alleen vakantie is heerlijk, de voorpret is één van de meest onderschatte plezieren aan een vakantie. Uitkijken naar witte stranden, nieuwe culturen, vrijheid en… de perfect ingepakte koffer. Bij WeGotBags zijn wij daar natuurlijk een kei in, dus wij hebben de beste inpak tips voor jou verzameld. Laat de voorpret maar beginnen!

Koffer inpakken: haat en liefde

Als het aankomt op het inpakken van je koffer zijn er twee kampen. De één vindt het dé ultieme manier van vakantie voorpret en de ander heeft er een hekel aan. Wij horen natuurlijk bij het eerste kamp, maar begrijpen jou als koffer-inpak-hater als geen ander. Toch willen wij wel een wedje leggen dat jij na het lezen van deze 5 tips toch iets meer liefde voor deze klus gaat krijgen. Deal?

#1 – Maak een inpaklijst

Om er zeker van te zijn dat jij straks niet dat ene leuke overhemd of je favoriete krultang bent vergeten; is het belangrijk om een inpaklijst te maken. Schrijf eerst alles op wat je nodig denkt te hebben. Wanneer de inpaklijst ongeveer net zo lang is als je bucketlist, streep dan het een en ander af. Ga je op strandvakantie? Dan is die krultang wellicht wat onnodig.

Heb je de definitieve inpaklijst klaar? Begin dan met het inpakken van je koffer en streep af wat al in de koffer zit.

#2 – Rol je kleding op

Misschien wist je dit al, maar wanneer je je kleding oprolt hou je meer ruimte over én voorkom je ongewenste kreukels. Heb je toch nog te weinig ruimte? Investeer dan in een zachte koffer; deze biedt meer ruimte dan een hardcase koffer omdat de stof mee beweegt.

#3 – Maak gebruik van de service van het reisverblijf

Jij mag tijdens een vakantie genieten van op en top luxe. Dus ook van die Badhanddoeken- en Beddengoedservice. Scheelt ook weer ruimte 😉

#4 – Maak gebruik van lifehacks!

Lifehacks zijn fantastisch én er niet voor niets. Ga je op een zakenreis en moet je een aantal nette overhemden meenemen? Stop dan een riem in de kraagopening van de blouse. Hierdoor blijft de kraag goed in vorm en heb je meteen die riem op een handige manier ingepakt.

Ook als het aankomt op kabels hebben wij de ultieme tip voor jou. Stop de kabels van je telefoon, tablet en laptop niet allemaal los in de koffer, maar rol ze netjes op en berg ze op in een zonnebrillen case. Zo beschadigen ze niet.

#5 – Reisverpakkingen

Grote flessen shampoo, haarlak en zonnebrand zijn niet alleen zwaar; ze nemen ook onnodig veel ruimte in. De mini’s die je bij elke drogist wel kan kopen zijn veel handiger. Wil je toch echt die flessen meenemen? Investeer dan in een goede handbagage tas. Ga je op een zakenreis? Dan is een aktetas voor heren ideaal. De aktetas biedt veel ruimte én oogt chique. Wanneer je de koffer aan het inpakken bent voor een privé vakantie, kijk dan eens naar een BALR Rugzak. De BALR Rugzak is niet alleen hip, ze zijn ook nog eens enorm ruim.

Ben jij op zoek naar een nette aktetas voor heren, een toffe rugtas of een zachte koffer? Check dan onze webshop!

Happy Travelling!

https://wegotbags.nl