Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Mobiliteit

Bij Mango vindt u de scootmobiel die u zoekt!

Mango is al bij veel Nederlanders bekend. De winkel voor elektrische mobiliteit heeft een flink aantal vestigingen verspreid over het land: Almelo, Amsterdam, Baarn, Barneveld, Brielle, Grou, Haarlem, Haren, ‘s-Hertogenbosch, Rotterdam, Utrecht, Wateringen en Weesp. In iedere vestiging werken deskundige medewerkers die u alles kunnen vertellen over het assortiment. Dat bestaat onder meer uit scootmobiels, vouwscootmobiels, e-bikes, e-scooters en e-brommobielen.

Nieuw en occasion

Speciaal aanbevolen is de categorie occasions. Die collectie is te verkrijgen in zes speciale Occasion Centers in Barneveld, Grou, Haren, ‘s-Hertogenbosch, Utrecht en Wateringen. Als u op zoek bent naar een gebruikte scootmobiel heeft u in ieder geval de keuze uit 50 modellen. Bij gebruikt kunt u denken aan jong-gebruikt en ex-demo. Deze worden allemaal grondig nagekeken en zijn prima in orde en rijklaar. De prijzen beginnen al bij € 300. Het aanbod van Mango bevat alleen maar A-merken. De voorraad wordt continu bijgehouden en aangevuld. De service is uitstekend.

CargoBee e-scooter

U zoekt een CargoBee te koop? Dan bent u op het juiste adres bij Mango. De CargoBee is een e-scooter. Het is een milieuvriendelijk vervoermiddel dat is geïnspireerd op de bakfiets. U kunt er van alles in vervoeren -tot een maximaal gewicht van 150 kg- en dat op een schone en duurzame wijze. Het ontwerp is modern, hip en strak. De elektrische aandrijving maakt dat de CargoBee verrassend wendbaar is.

Mango kan een CargoBee leveren die 25 km/u rijdt en een die 45 km/u haalt. Beide hebben een netto laadvermogen van 600 liter. De elektromotor heeft een vermogen van 2000 Watt en u krijgt er twee jaar garantie op. De laadtijd van de CargoBee is acht uur.

Als u een CargoBee wilt aanschaffen kunt u in de fysieke shops van Mango terecht, maar u kunt natuurlijk ook online uw bestelling plaatsen. Wilt u eerst meer informatie? Mango is te bereiken via het gratis telefoonnummer 0800 2002.

https://www.mangomobility.nl/