Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Zakelijk

Uniek en ludiek cadeau: bedrukte sokken!

Wilt u een leuk cadeau voor uw werknemers, sportteam of studiegenoten? Laat dan sokken bedrukken. Dat is weer eens wat anders dan een t-shirt of een pet. Een origineel en ludiek cadeau! Bovendien zijn er heel veel mogelijkheden. Weet u nog niet precies wat u kunt verwachten of waar u aan moet denken? We zetten een aantal punten voor u op een rijtje.

Unieke tekst, afbeelding of logo op de sok

U kunt sokken laten bedrukken met uw persoonlijke tekst, afbeelding of bijvoorbeeld logo. Wat een leuk “grapje” is bij sokken: u kunt ook de onderkant laten bedrukken. Wanneer iemand dan met z’n voeten op tafel zit is de onderkant leesbaar. Zet er een grappige boodschap op zoals bijvoorbeeld “haal koffie”. Uiteraard is een serieuze boodschap ook mogelijk.

Vaak kiest u eerst basissokken in een bepaalde basiskleur. Deze maakt u vervolgens persoonlijk met uw tekst, naam of afbeelding. De webshop waar u ze besteld zal u een digitale proefdruk sturen. Bent u tevreden over deze proef dan gaan ze de sokken bedrukken. Afhankelijk van de zwaarte van het materiaal kan de sok worden bedrukt of geborduurd.

Ontwerp uw sokken helemaal zelf

Wilt u graag een stapje verder? Dan ontwerpt u de sokken helemaal zelf. Let wel op: dit kan vaak pas vanaf een bepaalde oplage, meestal rond de 120 paar.

Bij het zelf ontwerpen van sokken wordt uw design meteen bij het productieproces van de sok meegenomen. Er hoeft dan dus niet meer gedrukt of geborduurd te worden op bestaande sokken. Superstrak en uniek! Een bijkomend voordeel van het zelf ontwerpen is dat het ontwerp en de kleur naadloos aansluiten bij uw logo of verenigingskleuren.

Waar kunt u sokken laten bedrukken?

Vraagt u zich nu af waar u terecht kunt voor het laten bedrukken van sokken? Het antwoord is simpel: op internet. Er zijn veel aanbieders van relatiegeschenken en bedrukt textiel. Zij kunnen vakkundig en snel bedrukken. Bovendien is het vaak erg voordelig uw bedrukte sokken online te bestellen.