Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Mode en Kleding

Casual outfit of the day

Het is weer weekend dus dat is heerlijk wakker worden. Je draait je uiteraard nog even een keer extra om, gewoon omdat het kan. Je begint je ochtendje lekker rustig, maakt voor jezelf een lekker ontbijtje en voor de echte bikkel misschien even een rondje hardlopen. Wat natuurlijk ook kan is gewoon even lekker een aflevering kijken van je op dat moment favoriete Netflix serie.

 

Uiteindelijk ga je toch op pad. Maar voordat je op pad gaat moet jij voor die dag je outfit zien samen te stellen. Gelukkig kan jij vandaag voor lekker casual kiezen, laat die zakelijke kleding maar in je kast hangen vandaag! Die zakelijke kleding laat je hangen maar je wil natuurlijk nog wel goed voor de dag komen.

 

Je begint met je bovenkleding. Waar je nou echt nooit de plank mee mis slaat is een denim overhemd. Een echt voorbeeld van een ‘gouwe ouwe’. Het item is jaar in jaar uit weer in de mode en zal ook zeker nog terug blijven keren. Je kan ook kiezen voor een pull-over. Dit is een klassieke look die het nooit verkeerd zal doen. Mocht het warmer zijn is de keuze voor een t-shirt natuurlijk altijd prima.

 

Nu gaan we iets naar beneden en wordt het tijd om de broek te kiezen. Natuurlijk kan je het nooit fout doen met een goede jeans. Of het nou een skinny model of een slim fit is, beiden doen het prima. Je kan zelfs je jeans onder je denim overhemd doen, niks mis met denim op denim. Wat je ook steeds meer ziet terugkomen is de pantalon tot net boven de enkel, ook een goede optie om aan te trekken.

 

De schoenen! Het is weekend dus trek lekker je paar sneakers uit de kast. Gewoon mooie witte sneaker zoals Stans Smiths zijn natuurlijk altijd prima. Wil je toch iets netter kan je altijd terugvallen op je Clarks.

 

Je kan natuurlijk ook nog kiezen om een van je petten op te doen. Hierbij heb je heel verschillende keuze tussen allemaal soorten en maten petten natuurlijk. Ik zelf zou kiezen voor de trucker cap maar dat is mijn persoonlijke smaak. Verder doe je het ook goed met een baseball of een goede hoed.

 

Zo lijkt het me dat je weer vooruit kunt met je casual outfit of the day!

https://www.snapbacks.nl/