Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Mode en Kleding

De perfecte bh voor onder je jurk

De perfecte bh voor onder je jurk

Heb jij binnenkort een gala, dan is de kans vrij groot dat je hier in een prachtige jurk naartoe gaat. Waar we ons vaak vooral druk maken over de jurk, schoenen en welke accessoires we hierbij moeten dragen, vergeten we te vaak de keuze voor onze lingerie. Het dragen van de juiste bh onder je jurk, kan er namelijk voor zorgen dat je jurk een stuk mooier en stijlvoller afkleed. Vooral wanneer je een wat grotere cupmaat hebt, is het dragen van de juiste bh een absolute aanrader. Is je cupmaat wat kleiner, dan kan eventueel een push up bh een goede keuze zijn voor een perfecte look. Hoe je de perfecte bh voor onder je jurk kiest, dat vertellen we je hier.

Type bh

Wanneer je een gala of feestje hebt en gekleed gaat in een prachtige galajurk, dan mag een bijpassende bh natuurlijk absoluut niet ontbreken. Naast het feit dat een bh zorgt voor goede ondersteuning, kan het dragen van een goede bh ook zorgen voor een wereld van verschil hoe het geheel er uiteindelijk uit komt te zien. Omdat er zoveel verschillende soorten bh zijn, is het dus goed de juiste te kiezen voor een optimale outfit tijdens het feestje. 

Welke jurk draag je?

Zoveel bh’s als er zijn, zijn er ook aan type jurken. Je kunt kiezen tussen een korte jurk, lange jurk, maar ook strapless of bodycon behoort tot de mogelijkheden. Kortom, een hele uitdaging dus! Wanneer je eenmaal de juiste jurk hebt gekozen, is het tijd hier ook een bijpassende bh bij uit te kiezen. Wanneer je in verwachting bent, dan zullen je borsten vaak wat gegroeid zijn. Ondanks dat je dan overdag vaak een sport bh zwanger draagt, is het aan te raden deze tijdens een gala niet te dragen. Draag je een strapless jurk, kies dan voor een bh met stijlvolle bandjes gemaakt van kant bijvoorbeeld. Dit geeft een elegante uitstraling wat ervoor zorgt dat het geheel nog stijlvoller en mooier oogt.

Push up bh

Wanneer je iets minder bedeelt bent, dan kan het net iets mooier zijn om te kiezen voor een push up bh. Een push up bh dient overigens niet te worden verward met een prothese bh, deze twee zijn namelijk wel degelijk verschillend van elkaar. Je kunt kiezen voor een normale push up bh, maar ook voor een maximizer push up bh. Zo kun je het geheel net dat laatste zetje geven, zodat het eindresultaat verbluffend is en jij tijdens het gala alle ogen op je gericht krijgt.