Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Mode en Kleding

Een garderobecheck helpt je met het maken van setjes

Als je niet goed weet wat je aan moet trekken kan dit iedere dag weer voor een hindernis zorgen. Je staat een lange tijd voor de kast te draaien en allemaal setjes uit te proberen die het dan iedere keer toch allemaal net weer niet zijn. Je voelt je daardoor niet prettig in wat je aan hebt of je gaat toch iedere keer weer voor diezelfde spijkerbroek met diezelfde blouse. Je wil toch ook wel eens een keer wat anders en daarom is het voor jou tijd voor een handige garderobecheck. Met een garderobecheck wordt er gekeken naar alles wat er in jouw kast hangt. De eerste stap hiervan is om alle kleding die hier in hangt uit de kast te halen en op een stapel te leggen. Er wordt een combinatie gemaakt van shirtjes en hemdjes en broeken en schoenen. Zo wordt er een duidelijk overzicht gecreëerd van alles wat jij hebt. 

Filteren

Per kledingstuk wordt er bij de garderobecheck bepaald wat jij hiermee doet. Is het nog in de mode? Voel jij je fijn in dit kledingstuk? Draag je het nog vaak of heb je het nooit meer aan? Aan de hand van al die zaken wordt er gekeken naar of het kledingstuk nog in jouw kast mag blijven hangen. Uiteindelijk is alles gefilterd en blijft er een stapel over aan kleding die je wel draagt en wilt bewaren. Daarmee worden vervolgens setjes gemaakt waar je weer even mee vooruit kan. 

Uitkomst

Het kan zijn dat je er tijdens een garderobecheck achter komt dat er nog wat stukken aan kleding zijn die je wel nodig hebt maar nog niet in je kast hebt liggen. Samen met een persoonlijke assistent ga je dan naar de winkel om te zorgen dat je kast weer wordt aangevuld en je alle setjes ook kunt dragen. Stel je voor dat de garderobecheck leidt tot een uitkomst waarbij je heel weinig setjes hebt, dan wordt daar ook voor gewinkeld.