Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Mode en Kleding

Met je bruidsmeisjes een jurk uitkiezen, het zou een moment moeten zijn om de vriendschapsbanden nog

Met je bruidsmeisjes een jurk uitkiezen, het zou een moment moeten zijn om de vriendschapsbanden nog eens aan te halen maar vaak draait het anders uit. Het is dan ook niet gemakkelijk om iedereen tevreden te stellen. Ze hebben verschillende persoonlijkheden, verschillende stijlen en als je elk bruidsmeisje in dezelfde jurk wil, hebben ze niet allemaal het perfecte figuur voor de jurk van jouw keuze. Om te vermijden dat je opgescheept zit met bitsige vrouwen op het einde van wat een leuke dag moest worden, hou je best rekening met deze shoppingtips.

 

Spreek een budget af

Bruidsmeisje zijn is leuk maar duur. Je kan de bruid graag zien, dat wil niet zeggen dat je bankroet moet gaan voor haar. Reken op voorhand uit hoeveel je aan de bruiloft wil spenderen en hou daarbij rekening met het cadeau, eventueel een overnachting in een hotel, de schoenen… Als je al een budget in gedachten hebt, zal het makkelijker zijn om daarover te praten met de bruid.

Ben je een bruid, ga een gesprek over het budget niet uit de weg. Eerlijkheid duurt het langst. Met de meningen van je bruidsmeisjes zal je de beste jurken voor hen vinden.

Denk op voorhand na over wat je wil

In jurken voor bruidsmeisje heb je alle soorten: strapless of niet, lang of kort, satijn of chiffon. Weer voorbereid voor je met je bruidsmeisjes afspreekt om samen te shoppen. Vergelijk ook met de jurk van de bruid. Het is misschien leuk om de jurken voor de bruidsmeisje daarop af te stemmen. Als de bruidsjurk bijvoorbeeld een kanten col heeft, zal het mooi staan op de foto’s als de jurken van de bruidsmeisje dat ook hebben. Haal je inspiratie online bij Pinterest of op webshops met veel keuze in het assortiment ‘jurken voor bruiloft’ en ‘bruidsmeisjes jurken’.

Neem de juiste maat

Neem zelf de maten van je bruidsmeisjes en bestel de jurken in de maten die ze op dat ogenblik hebben. Alle goede voornemens ten spijt zullen de bruidsmeisjes je achteraf zeer dankbaar zijn dat je niet naar hen geluisterd hebt toen ze beweerden dat het gerust een maatje minder mocht zijn, want ze gingen zeker nog vijf kilo vermageren.

https://www.jjshouse.com/nl/Huwelijkfeest-Jurken-c4/Huwelijksgast-Jurken_p40906i40907/