Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Mode en Kleding

Vesten bedrukken voor iedere gelegenheid!

Een vest bedrukken kan voor verschillende gebruikstoepassingen dienen. Hoe je het ook went of keert, een vest laten bedrukken heeft veel voordelen voor uw bedrijf, stichting of vereniging. Een bedrukking van een logo of afbeelding die alle mensen dragen creëert een gevoel van saamhorigheid. Je behoort tot de groep wanneer je dezelfde kleding aan hebt. Daarnaast heeft het ook een zeer herkenbare functie. Andere mensen buiten de groep weten dat je van een bepaalde organisatie of vereniging bent. En kunnen je dan ook aanspreken wanneer dat nodig of gewenst is. Bovendien is het ook nog eens esthetisch een zeer mooie toevoeging. Het is gewoon mooi uit om rond te lopen in een vest dat is bedrukt met een logo of afbeelding dat waarde voor jou heeft, en iets voor jou betekent. Ongeacht of dat nu van professionele, relationele of evenement gerelateerde aard is.

Zoals al eerder benoemd worden vesten voor diverse gebruikstoepassingen bedrukt. Laten we hier dieper in duiken.

Bedrijfskleding

Een van de meest voorkomende gebruikstoepassingen om een vest te bedrukken, is voor het gebruik als bedrijfskleding. Deze vesten zijn een welkome toevoeging wanneer je dagelijks in het magazijn werkzaamheden uitvoert of buiten werkzaamheden verricht. Daarnaast lenen vesten zich ook goed als werkkleding bij informele organisaties. Denk aan de bouwsector bijvoorbeeld. Maar ook een hippe start-up laat steeds vaker vesten voor zijn bedrijf bedrukken als bedrijfskleding. Bij vesten bedrukken als bedrijfskleding is het van groot belang dat je een kwalitatief vest uitzoekt, zodat je medewerkers hier voor langere tijd in kunnen blijven werken.

Verenigingskleding

Vesten zijn een zeer populair kledingstuk om te bedrukken voor verenigingen. Een van de redenen waarom vesten bedrukken zo populair is, is dat je een vest bijna het hele jaar door aan kunt doen! In de herfst, winter, en lentemaanden. Maar ook in de avonden en nachten kan een vest goed worden gebruikt. Hierdoor is een bedrukt vest het meest verkochte kledingstuk voor verenigingen. Het is erg leuk om als vereniging eigen kleding in huis te hebben. Met een vest voor elk lid weet je de kosten laag te houden en ben je toch het gehele jaar door goed zichtbaar.

Bedrijfsuitje

Wanneer je werkt voor een bedrijf dat luxe bedrijfsuitjes organiseert, is een vest bedrukken een leuke toevoeging Wanneer je challenges ontwikkelt met teams die deze moeten oplossen, kun je elk bedrijfsteam een ander gekleurd vest meegeven. Hierdoor is zichtbaar wie er in welk team zit en ben je voor buitenstaanders goed herkenbaar. Een vest bedrukken hoeft niet duur te zijn.

Sportevenement met bedrijfsteam

Wanneer je samen met jouw collega’s graag sportief bezig bent, is een sportief hooded vest bedrukken erg interessant. Dit vest geeft je de nodige warmte, je bent voor de buitenwereld bekend als bedrijfsteam en creëert een informele groepssetting. Een vest voor sportieve doeleinden moet goed kunnen ademen en drogen. Let daardoor op de materiaalkeuze van het vest.

Evenementen

Voor evenementen is het van groot belang dat je voor weinig geld veel leuke, kleurrijke vesten kunt kopen. Daarvoor zijn de vesten van Clique erg geschikt voor. Deze vesten kun je al kopen voor ongeveer €20 per stuk in vele kleuren en modellen. Hierdoor kun je een hip model uitkiezen dat perfect zal passen bij de uitstraling van jouw evenement.

Waar een vest bedrukken?

Voor het bedrukken van vesten is Hurricane een prima leverancier, en heeft een zeer ruim assortiment waardoor je altijd wel een geschikt vest kunt vinden voor jouw gebruikstoepassing.