Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Mode en Kleding

Wat is het voordeel aan een kledingkast op maat?

Niemand kan zonder kledingkast. Het meubel is dan ook verkrijgbaar in alle denkbare soorten en maten. Op deze manier is er voor iedereen de ideale kast om zijn of haar kleding in te bewaren. Heb je nu zelf een nieuwe kledingkast nodig vanwege een verhuizing, omdat je oude kast op instorten staat of omdat je de beschikbare ruimte beter wilt benutten? Denk dan ook eens aan een schitterende kledingkast op maat. Deze kun je zelf bouwen, maar uiteraard kun je hiervoor ook een specialist in interieurbouw nabij Utrecht inhuren. De echte vakman heeft dit werk al veel vaker gedaan en weet dus precies hoe hij voor jou de perfecte kledingkast op maat maakt.

Een kast op maat heeft veel voordelen

Een op maat gemaakte kledingkast heeft verschillende voordelen ten opzichte van een standaard kast die je koopt in een woonwarenhuis of bouwmarkt. Eén van de grootste pluspunten is natuurlijk dat hij helemaal passend wordt gemaakt voor de ruimte waar je hem wilt hebben. Heb je een nieuwe kledingkast voor in de slaapkamer nodig? Dan kan er een kastenwand op maat worden gemaakt over de gehele breedte van je kamer. Vanzelfsprekend kan de kast ook volledig worden geïntegreerd onder een schuine kap of schuine muur. In het lage gedeelte kun je bijvoorbeeld kiezen voor een leggedeelte voor je kleding, terwijl je in het hoge gedeelte je grotere kledingstukken netjes kunt ophangen. Heb je een complete kamer over? Dan is een schitterende inloopkast natuurlijk ideaal! Ook deze kan worden gemaakt door de expert in interieurbouw nabij Utrecht. Nog een voordeel van je eigen kledingkast op maat laten maken is dat je zelf de volledige indeling mag bepalen. Heb je veel ruimte nodig voor kleine accessoires, zoals ondergoed, sokken, sjaals of riemen? Laat daar dan een speciale opbergplek voor maken. Verder kun je ook speciale rekken voor je mooiste schoenen laten inbouwen in je nieuwe kledingkast. Uiteraard heb je ook de volledige zeggenschap over de uitstraling van je nieuwe kast. 

Ga bijvoorbeeld voor klapdeuren, vouwdeuren, schuifdeuren of voeg naar wens een spiegelwand toe. Natuurlijk kun je een kledingkast op maat laten maken in alle denkbare woonstijlen, waaronder modern, romantisch, landelijk en industrieel.