Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Particuliere dienstverlening

Leer werken met een werkfit-traject

Ben jij al een tijdje geen werknemer meer, omdat je last hebt van bijvoorbeeld een burn-out? Heb je te maken gekregen met een beperking die jou verhindert om fulltime te werken? Schakel dan de hulp in van Zorg om Werk. Deze organisatie helpt mensen zoals jij. Ze helpen je jezelf op je eigen tempo te ontwkkelen, zodat je binnekort weer aan de slag kan. Zo ga jij in de toekomst weer met plezier aan de slag op een passende werkplek en werk je weer zelfstandig verder. Je neemt via deze organisatie deel aan een uitgebreid werkfit-traject. Dit helpt jou om je goed voor te bereiden op jouw toekomstige werkplek.

Welk verschil maakt een werkfit-traject?

Zorg om Werk helpt door mensen te adviseren en te begeleiden, zodat zij bij geschikte vacatures uitkomen. Heb jij een Wajong en wil je bijverdienen? Ook dan staat dit team van ervaren specialisten voor jou klaar. Zij geven je alle aandacht die je nodig hebt, zodat jij binnenkort weer met een baan aan de slag kunt gaat. Als jij te maken hebt met de participatiewet, is de kans groot dat jij thuis een zorgvraag hebt. Wellicht heb je last van een schuldenproblematiek, lukt het je niet om een geschikte huisvestiging te vinden of vind je het op een andere manier lastig om optimaal deel te nemen aan de maatschappij. Je schakelt dan Zorg om Werk in voor een werkfit-traject dat jou niet alleen als werknemer, maar ook als zorgafnemer ziet. Je werkt binnen dit traject samen met jouw consulent en leert je te ontwikkelen als een zelfstandige werknemer. Zo ga je binnenkort weer zorgeloos aan de slag.

Ga op zoek naar de vacature die bij jou past

Ben je benieuwd naar dit werkfit-traject en wil je graag meer weten over wat dit precies inhoudt? Neem dan vandaag nog contact op met het ervaren team van Zorg om Werk uit IJsselmuiden. Deze experts denken graag met je mee en vertellen je alles wat jij wilt weten over het werkfit-traject om hier snel mee aan de slag te gaan. Zo vind jij binnenkort de vacature die perfect bij jou past!