Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Particuliere dienstverlening

Vaste telefoons in de toekomst

Tegenwoordig maken mensen in diverse huishouden amper gebruik van de vaste telefoons. Wat vroeger onmisbaar was, is nu verleden tijd aan het worden. Iedereen heeft in deze moderne tijd wel een mobiele telefoon. Er zijn vrij weinig mensen die niet in bezit zijn van een smartphone. Anno 2016 bellen wij ook vaker door middel van camerabeelden en niet alleen geluid. Neem nou skype en facetime, verre relaties zijn door deze technologie makkelijk te behouden. Je kan elkaar zien wanneer het jullie uitkomt. Ook maken veel mensen vaker gebruik van bellen via een internetverbinding. Vroeger kostte het nog een paar euro’s om te bellen naar het buitenland. Nu kost het je maar een aantal MB’s.  

Hoe zit het nu met bedrijven? Bij bedrijven wordt er dagelijks nog steeds gebruik gemaakt van een vaste telefoonservice. Gaat de technologie dit veranderen? Zullen de bedrijven ook steeds moderner worden of zullen de vaste telefoons nog lang gebruikt wordenTegenwoordig is het wel al zo dat sollicitatie gesprekken via skype worden gehouden. Je krijgt elkaar niet meer face to face te zien maar moet in plaats daarvan tegen de beeldscherm van je computer of laptop praten. Er wordt al een aantal jaar gebruik gemaakt van callcenters die de vele telefoontjes opneemt voor bedrijven, die hier geen tot weinig tijd voor hebben. Tot nu toe loopt deze service vlekkeloos voor diverse bedrijven dus deze dienst zal zich nog wel een tijdje aanhouden. 

Bizziphone.com is een website die diensten aanbiedt zoals een antwoordservice, telefoonservice, een inbound callcenter, telefoontjes beantwoorden en een telefoondienst. Voor bedrijven zal er qua telefonie niet snel veel veranderen. Voor persoonlijk gebruik zal dit wel het geval zijn. De vaste telefoon in huishoudens nemen steeds meer af en de mobiele telefoons worden steeds meer gebruikt om het contact met vrienden en familie te versterken. 

https://www.bizziphone.com/