Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Sport

Het nut van personal training Groningen

Wil jij je doelstelling(en) behalen maar lukt het je echt niet alleen? Wil jij het neusje van de zalm op het gebied van begeleiding en ondersteuning bij het verbeteren van je fitheid en gezondheid? Dan is het tijd om in gesprek te gaan met een Personal Trainer! Wij hebben een groot aanboed vn personal training Groningen ervaren. Een Personal Trainer maakt voor jou een trainingsplan op maat en helpt jou je doelstelling(en) te behalen. Daarnaast geeft hij je uitgebreid en passend voedingsadvies en is daarmee niet alleen je trainer, maar ook je lifestylecoach . Je krijgt persoonlijke aandacht en hij daagt je uit om je grenzen te verleggen. Met personal training Groningen kom je een stuk verder. 

Een positieve ervaring

Een aantal jaar geleden is Bart  gestart met Personal Training Groningen, omdat hij graag meer spiermassa wilde ontwikkelen.  Hij deed zelf al iedere week aan krachttraining, maar merkte dat hij niet zoveel resultaat boekte als gewenst. Samen met mijn Personal Trainer is hij doelen gaan stellen.  Hij trainde 1 x per week met mijn Personal Trainer, waarin hij dvies op het gebied van training en voeding gaf. Daarnaast stelde hij iedere week een persoonlijk trainingsschema op, waarmee hij zelfstandig aan de slag kan. Bart merkte dat zijn trainingsresultaten vooruit gaan en dat hij nu eindelijk zijn doelen bereik door mijn Personal Training Groningen.

Kom Personal Training Groningen uitproberen!

Wil jij graag afvallen, je kracht en conditie verbeteren of gespierder worden, maar weet jij echt niet waar je moet beginnen? Dan is Personal Training Groningen echt iets voor jou!

Wil jij vrijblijvend komen ervaren of Personal Training iets voor jou is? Maak dan nu gebruik van ons Try Out pakket. Hiermee maak je tijdens 3 sessies van 60 of 30 minuten kennis met Personal Training.

Vraag nu meer informatie aan over Personal Training en de tarieven.