Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Sport

Sportschool in Haarlem is er voor haar klanten!

Sportschool in Haarlem is er voor haar klanten!

Sportschool Haarlem heeft enorm veel te bieden. De sportschool maakt namelijk niet alleen een goed plan om gezonder te leven. Het is hier namelijk ook mogelijk om les te krijgen van een personal trainer of vitaliteitscoach.

De beste vitaliteitscoaching

Vitaliteitstraining is er op gericht om het trainen nog beter te laten verlopen. Op deze manier haal je alles uit het leven.

Een personal health plan speciaal voor u!

Voor een personal health plan moet u toch echt bij sportschool Haarlem zijn. Het plan dat hier voor u geschreven wordt is namelijk helemaal op u afgestemt. Hierbij gaan we ervan uit dat u twee keer per week naar de sportschool gaat. 

Personal Trainer

Het feit dat wij trainingen aanbieden met een personal trainer die tot de top tien van Nederland behoort maakt ons erg trots. Bij ons krijgt u namelijk les van Faziel en Khodabaks die ervoor zorgt dat u mentaal en fysiek ijzersterk wordt.

Met deze training is het mogelijk om spieren op te bouwen maar u kunt er bijvoorbeeld ook voor kieze om af te vallen. Faziel weet waar hij het over heeft en hij weet alles op een rustige en vriendelijke manier over te brengen.

Faziel behoort tot de Personal training top 10

Doordat Faziel zelf kei hard gewertk heeft is hij in de top 10 van personal trainers van Nederland gekomen. Dit komt mede door zijn enthousiasme.

http://www.train2release.nl/sportschool-haarlem/