Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Tuin en buitenleven

De beste seizoenstuinen

De seizoenen wisselen elkaar af en dat zorgt nog wel eens voor wat werk in de tuin. Wanneer u niets doet aan de tuin zal dit duidelijk te zien zijn en blijft een rommelige tuin een doorn in het oog. Ligt uw tuin vol met bladeren of veegt u ze netjes weg? Hoe is uw tuinhuis de winter doorgekomen? Heeft de schutting beschadigingen opgelopen in de winter en kan deze wel een vernieuwing gebruiken? Met de eerste zonnestralen worden de tuinmeubelen uit de opslag gehaald, maar hoe zijn deze de winter uit gekomen? Wellicht heeft u frisse nieuwe energie en wilt u wel eens iets nieuws in de tuin? Kom dan eens verschillende creatieve  inspiratie opdoen in tuincentrum de oude stee in Roosendaal.

Dé houthandel in Roosendaal

Een van de afdelingen in het tuincentrum is de houthandel in Roosendaal. Wanneer u deze binnenstapt ruikt u het natuurlijke hout. Voor elke bewerking zijn verschillende typen hout te gebruiken. Zo treft u bijvoorbeeld het zeer kwalitatieve douglas hout in Roosendaal. De medewerkers helpen u graag vakkundig op weg met al uw hout vragen. Daarbij treft u in de showroom de verschillende modellen tuinhuizen en blokhutten. Wat denkt u van een tuinhuisje met veranda?

Tuinhuizen van douglas hout in Roosendaal

Bijna in elke tuin komt wel een groot of klein tuinhuis voor. Toch handig om uw gereedschappen, tuinmeubelen, fietsen, grasmaaier of andere materialen in op te slaan. Naast dat het een fijne praktische invulling is zijn tuinhuizen een gaaf element. De een heeft een typische Scandinavische blokhut terwijl de andere een gekleurd frans tuinhuis die sfeer en warmte afgeeft aan de tuin. De meest verkochte tuinhuizen zijn de tuinhuizen van Douglas hout. Kom gerust eens langs en laat u inspireren. Naast de tuinhuizen zijn er ook diverse veranda’s, overkappingen, schuttingen en andere grote tuin accesoires beschikbaar in de showroom. 

https://www.deoudestee.nl/