Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Vakantie

Een rondreis door Israël

Wilt u meer weten over onze aartsvaders Abraham Izak en Jacob? Of wilt u graag op vakantie maar wilt u wel dat deze vakantie leerzaam is? Daar hebben wij de oplossing voor! Wij, van Israël Idoed reizen verzorgen verschillende reizen door Israël.

De verschillende soorten reizen

Zoals u net al kort heeft kunnen lezen bieden wij verschillende soorten reizen aan door Israël. Wij vertellen u kort over de reizen waaraan u deel kunt nemen.

Een van deze rondreizen door Israël is de (all inclusive) rondreis ‘ de zeven vruchten van het goede land’ duurt 10 dagen. Tijdens deze reis gaan we u kennis laten maken met de verschillende vruchten die Israël ons bied op zondag heeft u een vrije dag, u kunt er dan ook voor kiezen om alsnog met ons mee te gaan en nog meer te leren over Israël. Op onze site kunt u alle reizen die wij aanbieden met daarbij het programma zodat u precies weet wat u allemaal gaat doen op uw rondreis door Israël

Over Israël Idoed

Wij zijn een christelijke reisorganisatie die uitsluitend rondreizen door Israël aanbieden. Juist omdat we dit alleen in Israël doen hebben wij ons erg kunnen verdiepen in het land en kunnen we u alles vertellen over het mooie Israël. Geïnspireerd door de Bijbel brengen wij u graag in contact met Zijn land! Uiteraard kunt u ook deelnemen aan rondreis door Israël als u geen christelijke geloofsovertuiging hebt, wij vragen dan uiteraard wel van u of u zo goed mogelijk mee wilt doen met de handelingen die wij als christenen uitvoeren.

Gemeentereizen door Israël

Droomt u er al lange tijd van om samen met uw gemeente een rondreis door Israël te maken? Wacht dan niet langer! Wij helpen u met het organiseren van een onvergetelijke christelijke rondreis door Israël. Samen met u stellen we dan het programma samen zodat al uw wensen vervuld worden.

Ga naar onze site www.israelidoedreizen.nl voor meer informatie over de verschillende reizen, recensies van mensen die al samen met ons een rondreis door Israël hebben gemaakt en meer informatie over het land Israël.