Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Een eiken vloer: een aanwinst in uw huis

Voor velen hoort in het plaatje van hun droominterieur ook een eiken vloer. Het geeft uw huis een robuuste, maar elegante uitstraling en is in iedere stijl in te passen. De unieke eigenschappen van een eiken vloer, waaronder de duurzaamheid, maken dat het een uitstekend en smaakvol alternatief is voor de standaard tapijt-, tegel- of laminaatvloer. Een eikenhouten vloer zal de sfeer en het gevoel van uw interieur positief beïnvloeden en uw huis direct een warme, gezellige sfeer geven.

Een eiken vloer in uw interieur

Dat eikenhout, en dus een eikenhouten vloer, ontzettend duurzaam is zeiden we al. Dit is bijvoorbeeld ook terug te zien in oude panden of woonhuizen, waarin een eikenhouten vloer ligt. Vaak is de vloer door haar duurzaamheid, ongeacht na hoeveel jaar, nog in optimale conditie.

Naast de duurzaamheid is een ander bijkomend voordeel dat eikenhout relatief gezien vrij onderhoudsarm is. De vloer wordt door ons geolied geleverd, en een wekelijkse stofzuig- en dweil beurt is meestal voldoende om de vloer mooi te houden. Om het eikenhout extra te onderhouden kunt u ervoor kiezen de vloer jaarlijks opnieuw in te oliën. U kunt dit eenvoudig zelf doen.

Een veelvoorkomend misverstand over eikenhouten vloeren is de prijs. Men veronderstelt al snel, vaak onterecht, dat er aan zo’n prachtige vloer ook een duur prijskaartje hangt. Dit hoeft echter helemaal niet het geval te zijn. U koopt uw eikenhouten vloer bij ons uit onze eigen productie. Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden en zo in ieder budget zo’n mooie eiken vloer passen.

Neem contact met ons op!

Bij Bax Houthandel nodigen wij u graag uit om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom. Onder het genot van een kop koffie bespreekt ons vakkundig personeel met u de mogelijkheden voor het realiseren van uw eigen houten vloer en bekijken we samen onze vele vloeren.

Wilt u liever eerst een offerte ontvangen voordat u onze showroom bezoekt? Dat kan! Wanneer u het offerteformulier via onze website invult ontvangt u van ons binnen enkele werkdagen een offerte op maat.