Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Vakantie

Glamping voor groepen

Veel (vrienden-)groepen hebben de traditie elk jaar een weekend met zijn allen ergens op vakantie te gaan. Soms zijn die vriendengroepen tijdens de studietijd ontstaan, soms zijn het (oud-)collega’s en soms vrienden van de sportvereniging. Maar hoe je elkaar ook hebt leren kennen, tijdens die jaarlijkse groepsweekenden zit de sfeer er altijd goed in.

Natuurlijk kun je ook dit jaar weer kiezen voor een reguliere groepsaccommodatie. Maar waarom zou je het niet een keer anders doen. Ook voor grotere groepen is glamping een unieke beleving.

Glamping voor groepen

Nederland telt een enorm aantal glampings, waarvan tientallen ingericht zijn op grotere groepen. Glamping staat voor luxe kamperen. Je verblijft met zijn allen in een unieke accommodatie, bijvoorbeeld een lodge of safaritent, op een vakantiepark of camping van de bovenste plank.

De lodges, tenten of andere accommodaties zijn voorzien van alles wat je in een klein hotel zou verwachten: de accommodatie is gemeubileerd, je hebt de beschikking over een eigen keuken (inclusief koffiemachine).

En hoewel jullie misschien tot in de late uurtjes doorgaan, is het goed te weten dat glamping-accommodaties altijd zijn voorzien van echte bedden met heerlijk comfortabele bedden. Dat de nachten kort zijn, wil immers niet zeggen dat je niet lekker wilt liggen!

Het mooie van glamping is dat je dankzij deze voorzieningen optimaal kunt genieten. Je leeft het buitenleven, maar dan zonder de rauwe randjes. Het is niet voor niets dat glamping ook voor groepen steeds populairder wordt. Dat het aantal groeps-glampings gestaag groeit is ook mooi meegenomen.

Met glampings.com houden we het aanbod aan glamping-aanbieders voor groepen scherp in de gaten. Daardoor vind je op onze site altijd het meest uitgebreide aanbod van de beste en meest unieke glampings van Nederland en Europa.

Dus, waar wacht je nog op? Ga lekker glampen met je vriendengroep. Boek je accommodatie direct via Glampings.com.

https://www.glampings.com/