Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Vakantie

Huisje huren of kamperen achter de duinen

Wilt u een huisje huren in Noordwijk om de vakantie door te brengen? Dan vindt u comfortabele vakantiehuizen bij bungalowpark Sollasi. De luxe studio’s zijn uitgerust met een balkon of terras. De 4- en 6 persoons bungalows zijn voorzien van een omheinde tuin zodat u genoeg privacy heeft. In de 4- en 6 persoons huisjes kunt u uw hond meenemen. De bungalows zijn uitgerust met een bad en de studio’s hebben een inloopdouche. Voor de fietsen is er een aparte berging aanwezig. Het vakantiepark Sollasi bevindt zich in Noordwijkerhout en ligt aan het Oosterduinse meer. Waar u mooie wandelingen kunt maken, kunt kajakken of roeien. Ook zijn er horeca gelegenheden in de buurt zoals Como & Co en MAMA, waar u gezellig wat kunt gaan drinken of eten.

Activiteiten in de omgeving

Het vakantiepark heeft een rustige ligging. In de omgeving kunt u mooie fiets- of wandeltochten door de bossen en/of duinen maken. In Noordwijk kunt u flaneren over de boulevard en er zijn diverse strandtenten om een lekker drankje te bestellen. Wilt u naar het strand dan is Langevelderslag een goede keuze. Dit strand is ligt op 2 kilometer afstand van het vakantiepark en met de fiets of auto bent u hier zo. Zoekt u naar een andere leuke activiteiten voor uw vakantie? Space Expo, Duinrell in Wassenaar of De Keukenhof in Lisse zijn echte aanraders.

Kamperen in Noordwijk

Zoekt u naar rustige campings in Noordwijk? Dan is Camping Le Parage een goede optie. Deze camping grenst aan het natuurgebied Hollands Duin. Op deze camping is er ruimte voor 34 kampeerplaatsen. Op de kampeervelden vindt een 6 ampère elektra aansluiting en watertappunten. In de buurt van uw kampeerplek bevindt zich een parkeerplaats. Ook zijn er 27 camperplaatsen met stevige grasmatten, een 10 ampère elektra aansluiting en waterafvoer. De camping is voorzien van sanitaire voorzieningen, schone en warme douches, een wasserette, een babywasplaats, een kantine met bar en TV, een veld om te sporten, een voetbal en basketbalkooi, een speeltuin en gratis Wi-Fi.

https://www.sollasi.nl/