Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Vakantie

Malgrat de Mar Spanje: de beste strandplek in Spanje

Als je op zoek bent naar een unieke strandervaring, zoek dan niet verder. Het kleine stadje Playa de la Malgrat de Mar Spanje is een van de meest pittoreske plekjes in Spanje. Het is perfect voor een ontsnapping aan het stadsleven en een kans om te ontspannen. Op slechts 15 km van Barcelona is het ook een geweldige dagtocht als je over een auto beschikt. De kustplaats heeft zoveel te bieden, maar wij vertellen je over het beste geheim: de exclusieve privé-strandclub. De exclusieve privé-strandclub herbergt enkele van de meest weelderige en luxueuze kuuroorden van Spanje. Gelukkig voor ons kun je er toegang toe krijgen zonder de bank te breken dankzij hun lidmaatschap programma’s. Hier zijn 5 redenen waarom het de moeite waard is om lid te worden:

Het beste strand van Spanje

Het strand van La Malgrat de Mar is een blauw wonderland. Het zandstrand ligt aan de Middellandse Zee en wordt omringd door de Raval de la City en de Raval del Maresme. Het strand staat bekend om zijn turquoise water en kristalheldere zee. Je kunt er ook wandelen, vissen of de vele dorpjes in de buurt verkennen.

Prachtig uitzicht

Het uitzicht vanaf La Malgrat is gewoonweg ontzagwekkend. Het blauwe water en het weelderige groen van de Middellandse Zee zorgen voor een schilderachtige achtergrond. Er zijn ook genoeg plekken om te zitten en te ontspannen en het uitzicht te bewonderen, zoals mensen de hele dag doen. Als je een selfie wilt nemen, heb je vele mogelijkheden. Je kunt poseren bij het beroemde Poseidon-standbeeld, dat in 1986 werd gemaakt door de beroemde Spaanse kunstenaar Manuel Ponce. Het Poseidon standbeeld staat bij het strand in het centrum van de stad en is een geweldige plek om een selfie te nemen met het uitzicht. Een tip: als je in de zomer reist, breng dan zeker een bezoek aan het klooster van Montserrat. Dit is een ongelooflijk gezicht en je kunt het zien vanaf het strand. Het is een must-see.