Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Afvalverwerking

Waarom zou je een container huren?

Ga je verbouwen, tuinieren of flink opruimen, dan is een container huren een goed idee? Je huurt een container in een paar klikken en bestel je voor 4 uur, dan staat hij de volgende dag al voor de deur. Een container heeft erg veel voordelen en dit is waarom.

Tijd besparen

Een container bespaart je erg veel tijd. Ga je alles naar de milieustraat brengen, dan ben je daar snel erg veel tijd aan kwijt. De rijen daar zijn meestal niet mals, dan moet je nog vaak langs verschillende containers voor je spullen en natuurlijk heen en weer rijden. Sowieso heb je dan ook een karretje nodig of een grote auto die vuil mag worden. Als je terug bent van de werf is je auto vaak vies en moet je die weer schoonmaken. Ook niet ideaal.

Veilig

Een container huren is ook erg veilig. Je gooit je afval direct in de container en je bent ervan af. Het slingert niet meer rond en je kan er dus ook niet over vallen of in stappen. Tijdens het klussen is het belangrijk om je werkplaats netjes en opgeruimd te hebben. Zo vind je alles snel terug, maar het zorgt er ook voor dat je ruimte hebt om de klus op een goede manier uit te voeren.

Duurzaam

Als je het afval in de container gooit, voert de afvalverwerker het af. Deze sorteert het eventueel en zorgt ervoor dat het afval gerecycled kan worden naar nieuwe grondstoffen. Dit is goed voor het milieu. Daarnaast is er 1 rit nodig om een hele container met afval op te halen en naar de afvalverwerking te brengen. Dat scheelt heel veel ritjes met auto’s naar de gemeentewerf.

Geld besparen

Een container bestellen lijkt veel, maar onderaan de streep valt het vaak mee. Als je meerdere ritjes naar de milieustraat rijdt, kost dat ook geld en vaak rekent de werf ook als je veel wegbrengt. Ga je verbouwen dan huurt de aannemer vaak een container. Je kan zelf ook prima een bouwafval container huren. Een aannemer rekent meestal een bedrag voor het huren van een bouwbak. Deze centen kan je dan mooi in je zak steken.

https://www.wastenet.nl