Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Vakantie

Verblijf op een van de bungalowparken in Twente

Twente trekt steeds meer toeristen. Niet alleen uit het buitenland, ook Nederlanders beginnen door te krijgen dat er een parel van een vakantiebestemming in het oosten van ons land ligt. Als toeristische bestemming heeft Twente een aantal bijzondere troefkaarten.

Apart slag volk

De Twentenaar, of Tukker, is eigenlijk een aparte vogel. Nuchter, met droge humor en een tikkeltje tegendraads. Maar ook ongelofelijk hartelijk en gastvrij. De Tukker is trots op Twente en zal je dat zeker laten weten. Raden ze je een plek aan om te bezoeken? Dan kun je erop bouwen dat het de moeite waard is om die tip op te volgen.

Natuur

Hou je van natuur? Dan moet je zeker in Twente zijn. Deze regio kent namelijk een groot aantal natuurgebieden. Denk aan de Sallandse Heuvelrug, het Buurserzand of het Hoogveen. Maar ook minder bekende natuurgebieden, zoals het Dal van de Mosbeek of het Witte Veen. Een uitgebreid netwerk aan fiets- en wandelpaden nodigt je uit om op ontdekkingstocht te gaan. Ook de oude Vliegbasis Twente is teruggegeven aan de natuur. De 130 hectare van dit gebied verbiedt De Lonnekerberg en Hof van Espelo met de landgoederen van Driene

Een bungalowpark in Twente als uitvalsbasis

Als je een lang weekend, of een hele vakantie in de regio doorbrengt, is het fijn om een uitvalsbasis te hebben waar je in alle comfort kunt verblijven. Twente heeft een verrassend groot aantal bungalowparken. Maar pas wel op, toen The Eagles zongen over een hotel waar je wel kunt uitchecken, maar wat je nooit achter je laat, hadden ze het eigenlijk over Twente. Want als je hier de nacht doorbrengt, wil je eigenlijk nooit meer weg. En ook thuis aangekomen zul je ontdekken dat een stukje van jou voor altijd met Twente verbonden is.

Kijk op www.visittwente.nl voor het volledige aanbod aan bungalowparken in Twente.

https://www.visittwente.nl/