Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Verbouwen

Een elektrische kachel als bijverwarming, energiezuinig en super handig

Een elektrische kachel als bijverwarming, energiezuinig en super handig.

In de winter zou de temperatuur ondanks de opwarming van de aarde zomaar kunnen zakken tot het nulpunt. Das niet zo gek.
In plaats van de thermostaat van de centrale verwarming een beetje op te schroeven, zou je ook gebruik kunnen maken van elektrische bijverwarming. 

 

Er komen steeds meer alternatieven voor het verwarmen van je huis en/of water zoals elektrische cv´s, elektrische boilers  en voor het verwarmen van kleine ruimtes zoals de badkamer, de studeerkamer of de kinderkamer een elektrische kachel. 

Geen koude plekken in huis door bijverwarming, zoals een elektrische kachel. Ze zijn gemakkelijk overal in huis te gebruiken.
Heb je een kleine badkamer of keuken? Dan kan je kiezen voor ruimtebesparende verwarmingspanelen.
Deze platte elektrische kachels kunnen gemakkelijk gemonteerd worden en zijn een perfect alternatief voor radiatoren.

Een elektrische kachel is zo geplaatst en goedkoop in aanschaf.

 

 

 

Super snel kleine ruimtes verwarmen.

Elektrische kachels van het merk HJM, zijn te verkrijgen in 2 modellen en elk model heeft een grote en een kleine variant en zijn geheel zelf te programmeren door gebruik te maken van een digitaal display, wat weer energie besparing oplevert. 

De HJM Neris elektrische kachel is verkrijgbaar in 500 Watt, met als afmeting 780x505x100mm en een wat groter model de 750 Watt, de afmetingen hiervan zijn; 1140x505x100mm en weegt 5,1 kg.

De HJM Noor is een badkamerverwarming met buizen waar je je handdoek tussen kunt hangen en is te verkrijgen in een 500 en een 750 Watt. Zowel de badkamerverwarming HJM Noor en de eerder genoemde badkamerverwarming Neris zijn leverbaar in de kleur wit. 
De elektrische handdoekkachel zorgt voor een home-spa gevoel, na het douchen een heerlijk warme handdoek.

 

Op de website van eleketrischeboiler.eu staat meer informatie over de handdoekkachels en duidelijke Nederlandstalige handleidingen.

Zo een beetje alles is op voorraad en heeft u de volgende dag in huis.
Kijk anders eens op de website van elektrischeboiler.eu en laat u inspireren.

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/accessoires/elektrische-kachels/