Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Ervaren arbeidsmediator in Gouda

Ik was op zoek naar een ervaren arbeidsmediator in de buurt van Gouda. Die vond ik in de persoon van Gabriëlle Gijsberts. Zij is de oprichtster van Mediation Brooklyn Bridge. Een mediation praktijk gericht op scheidingsmediation en arbeidsmediation. Gabriëlle heeft al meer dan 20 jaar ervaring als mediator.

Ook een ervaren arbeidsmediator in Gouda nodig? Ik raad Gabriëlle van Mediation Brooklyn Bridge zeker aan. Het kennismakingsgesprek op locatie is gratis en vrijblijvend.

Een conflict tussen mijn werkgever en ik

De reden dat ik een mediator in wilde schakelen had te maken met een conflict tussen mijn werkgever en ik. Kort samengevat: ik kreeg een nieuwe leidinggevende en we konden het niet met elkaar vinden. Ik vond zijn gedrag ongepast en ik was van mening dat hij zijn werkzaamheden niet goed uitvoerde.

Uitpraten en laten rusten

Op een donderdagmiddag barstte de bom. Ik had genoeg van zijn aanwezigheid en zijn slechte, zakelijke voorstellen. Ik stapte naar zijn leidinggevende en legde uit wat mij dwars zat. Tot mijn verbazing deden ze niks met mijn klachten. Erger nog: ze vonden dat ik me aanstelde! Het advies was: praat de irritaties uit en laat het daarna rusten.

De oplossing: arbeidsmediation

Dat uitpraten verliep niet zoals gepland. Om toch tot een oplossing te komen kreeg ik het idee om een ervaren arbeidsmediator in te huren in de omgeving van Gouda. Mijn werkgever vond dat ook een goed voorstel. Samen met Gabriëlle gingen we op zoek naar de achterliggende oorzaken van ons conflict.

De kern van het conflict

Die achterliggende oorzaken waren al snel gevonden: ik wantrouwde hem en hij toonde een gebrek aan waardering. We kwamen al snel tot de kern van het conflict. Vandaaruit zochten we naar een oplossing. Arbeidsmediation geeft inzicht in wat er daadwerkelijk speelt. Wat de verwachtingen, wensen en (gezamenlijke) belangen zijn.

Begrip en vertrouwen

De mediationgesprekken zijn vertrouwelijk. Daarom is het mogelijk om de feitelijke, zakelijke én persoonlijke kanten van het conflict te bespreken. Dat hebben we ook gedaan. Na een aantal sessies kwam het begrip voor elkaar terug. En er kwam langzaamaan ook vertrouwen tussen ons. Het fundament voor een goede samenwerking werd gebouwd dankzij Gabriëlle, de arbeidsmediator in Gouda.

Mijn leidinggevende en ik hebben het inderdaad met elkaar uitgepraat. De samenwerking tussen ons gaat beter. We begrijpen elkaar beter. Mijn wantrouwen is weg en hij waardeert mijn mening en werkzaamheden.

Arbeidsmediator in Gouda, Utrecht en Maarssen

Naast Gouda is Gabriëlle als arbeidsmediator ook werkzaam in andere steden: MaarssenBreukelen, en Utrecht.

https://mediationbb.nl/mediator-maarssen/