Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Vervoer en transport

Wat zijn Brenderup boottrailers?

De Brenderup boottrailers zijn trailers die bij uitstek geschikt zijn om uw sloep over land te vervoeren. Omdat het onderwaterschip van een sloep dusdanig anders is dan die van een zeilboot of motorboot, voldoet een standaard boottrailer niet voor dit vervoer.

Verschil in vervoer tussen sloep en zeil- of motorboot

Bent u in het bezit van een sloep, dan heeft deze een kielbak. Daarnaast maken de hogere kim en steven plus de overnaadse vorm van de romp het noodzakelijk, uw sloep met een Brenderup boottrailer te vervoeren. Een standaard trailer is dan niet geschikt om uw vaartuig goed en veilig te kunnen vervoeren.
De Brenderup boottrailer is dan een betrouwbare en doeltreffende manier van vervoer, die eventueel met extra opties kan worden uitgebreid.

Soorten Brenderup boottrailers

Bent u op zoek naar een geschikte Brenderup boottrailer dan kunt u kiezen uit:

  • ongeremde boottrailer voor boten tot 4,8 meter
  • ongeremde boottrailer voor boten tot 5,5 meter
  • platbodemtrailer voor boten tot 4,8 meter
  • trailer voor rubberboot tot 4,8 meter
  • geremde boottrailer voor boten tot 6,5 meter
  • gremde tandemasser voor boten tot 8 meter

De boottrailers zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en gewichtsklassen, waardoor er voor iedere sloep een juiste trailer te vinden is.
Als u een goede keuze wilt maken voor een Brenderup boottrailer met het juiste laadvermogen en gewicht, dan is het goed om eerst voor uzelf in kaart te brengen, hoe vaak u de sloep denkt te vervoeren.

Wellicht neemt u de sloep mee naar het buitenland om uw vakantie op het water door te brengen. Het kan echter ook zijn, dat u de sloep uitsluitend enkele keren per jaar over een korte afstand vervoert. Dit soort zaken spelen zeker een rol bij het kopen van een geschikte trailer.

Vergelijken loont

Twijfelt u wat de juiste keuze is, dan kunt het beste advies inwinnen. Zo kan met u gekeken worden, wat de beste optie is voor uw situatie. Zo voorkomt u de aanschaf van een boottrailer, die niet geschikt is voor uw persoonlijke omstandigheden. Bovendien kunt u op deze manier samen alle voor- en nadelen van de verschillende trailers doornemen.

Neemt u ook eens een kijkje bij de overige boottrailers.

https://www.justmarine.nl/boottrailers/brenderup-boottrailer.html