Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Wijn

Word één van de bieders tijdens een bijzondere wijnveiling met unieke wijnen

Als u het leuk vindt om te bieden tijdens veilingen én houdt van wijn, dan is de wijnveiling van Winefield’s Auctioneers een bijzonder goed idee voor u. Dit wijnveilinghuis veilt vele unieke en oude wijnen tijdens iedere veiling. Dit zijn wijnen die u verder bijna nergens anders tegenkomt. Vandaar dat deze veilingen een bijzondere kans voor u als wijnliefhebber zijn. De wijnen schenkt u in als u een etentje heeft of geeft u cadeau aan iemand, bijvoorbeeld als een relatiegeschenk. Van tevoren leest u de catalogus die online staat, waarin alle wijnen staan die onder de hamer gaan. Zo weet u wat u kunt verwachten van de veiling.

Breng uw bod uit in de veilingzaal of op een van de andere manieren

De wijnveiling begint altijd op zondagmorgen om 11.00 uur. Daarvoor start om 10.30 uur de inloop, samen met een voorproeverij waar u iedere wijn waar uw interesse naar uitgaat kunt proeven. Ook lopen er wijnexperts rond die u kunnen voorzien van advies over de wijnen én uw eventuele vragen beantwoorden Bent u niet in de mogelijkheid om naar Amsterdam af te reizen? Dat is geen probleem. Een bod brengt u namelijk fysiek in de veilingzaal, maar ook op één van de andere manieren uit. U kunt namelijk:

  • Telefonisch bieden
  • Schriftelijk bieden
  • Via een live-verbinding op een online platform bieden

Soms blijven er na de veiling wijnen over die verkocht worden via aftersales. Zo is voor u de kans groot dat u exclusieve wijnen in huis haalt.

Schrijf u bij interesse in voor een wijnveiling of vraag meer informatie op

Wanneer u zich inschrijft voor een wijnveiling van Winefield’s Auctioneers, verzekert u zichzelf van een deelname aan een exclusieve veiling. Neem contact op met de wijnkenners van dit bedrijf om u in te schrijven of om meer informatie over de veilingen en de wijnen op te vragen. Zo bereidt u zich goed voor op één van de veilingen.

https://www.winefields.com/