Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Beauty en verzorging

Schoonheidssalon Purmerend

Elke huid is uniek en verdient een behandeling die gericht is op de persoonlijke eisen. Schoonheidssalon Salon n° 83 biedt schoonheidsbehandelingen aan in Purmerend. Als huidspecialiste, vitaliteit expert en met uitgebreide kennis over voeding, kunnen wij samen een behandelplan maken die volledig is gericht op jou. Daarnaast kan je bij Salon n° 83 een bindweefselmassage voor het gezicht boeken. Tijdens de bindweefselmassage krijgt je huid een natuurlijke behandeling om zo huid weer stralend en jonger te maken. Benieuwd naar de behandelingen? Kijk eens op op https://salonno83.nl/ voor meer informatie. Heb je een vraag of wil je graag een afspraak inplannen in Purmerend? Salon n° 83 helpt je graag weer je huid doen stralen!

Huidproblemen tegengaan, workshops, gezichtsbehandelingen en veel meer

Huidproblemen, zoals acne, rosacea en eczeem, kunnen je onzeker maken. Gelukkig valt er iets aan te doen door één van onze behandelingen te boeken. Als voedings- en vitaliteit consult maken wij een persoonlijk plan voor je huid. Vaak ontstaan problemen met de huid en de veroudering van de huid door tekort aan voedingsstoffen, door middel van een persoonlijk plan en huidvriendelijke producten werken wij samen aan het beste resultaat. Als schoonheidsspecialiste verzorgen wij tevens verschillende gezichtsbehandelingen om zo de huid weer te herstellen, stimuleren en op te bouwen. Salon n° 83 verwelkomt je graag in onze salon in Purmerend.

Schoonheidsspecialiste Purmerend Weidevenne

Wil je graag je huid verbeteren en weer een stralende huid krijgen? Als gediplomeerd schoonheidsspecialiste in Purmerend geven wij graag persoonlijk advies over wat het beste is voor je huid. Het is ook mogelijk om bij Salon n° 83 een ontspannende gezichtsmassage, bind- en spierweefsel massages en gezichts-, hoofdhuid-, nek- en schoudermassages te boeken. Ga voor de maximale huidverbetering en kom eens bij Salon n° 83 langs!