Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Winkelen

Deze houten poppenwagen met naam is hét cadeau voor kinderen vanaf één jaar

Het kan erg lastig zijn om een verjaardagscadeau voor peuters en kleuters te vinden. Het aanbod aan kinderspeelgoed is eindeloos. Wanneer je een cadeau wilt geven waar de jarige jarenlang plezier van heeft, dan is houten speelgoed de beste keuze. Dit duurzame materiaal is stevig en eenvoudig te repareren wanneer het toch stuk gaat. Bovendien neemt hout warmte op, waardoor het erg prettig is om mee te spelen. Een voorbeeld van dit fijne speelgoed is een houten poppenwagen, die eventueel met naam te personaliseren is. Bij Poppenpret vind je ontzettend mooie exemplaren in verschillende kleuren.

Ontdek alle voordelen van een houten poppenwagen van deze webshop

Wanneer je een houten poppenwagen met naam bestelt, kies je een cadeau dat leuk is voor kinderen én hun ouders. De loopwagen is namelijk voorzien van stevige, rubberen banden, waardoor kinderen vanaf één jaar er veilig en geruisloos mee kunnen spelen. Poppenpret biedt enkel loopwagens aan van de hoogste kwaliteit die goed in de verf zitten. Op die manier ben je zeker van een mooi cadeau. Ben je op zoek naar meerdere cadeaus? Het assortiment van deze webshop is zeer uitgebreid en bestaat naast loopwagens uit:

  • Zonnekindpoppen en IdaMina’s (waldorfpoppen)
  • Zelfgemaakte poppendekentjes
  • Loopwagens en wiegjes van riet

Personaliseer de loopwagen met naam of kies voor een hart of bloem

Als je ervoor kiest om de houten poppenwagen te personaliseren met de naam van de jarige, dan doe je dit eenvoudig met een naamsticker. Deze sticker is voor slechts € 7,50 te bestellen bij Poppenpret en kan op een plaats naar keuze geplakt worden. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een loopwagen met een hart of bloem op de zijkant. Je bekijkt het gehele aanbod op de website of indien gewenst op locatie in Almelo. Maak in dat geval een afspraak met de eigenaresse van Poppenpret via de contactgegevens, die je ook op de website vindt.

https://www.poppenpret.nl/