Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Winkelen

Een duurzaam surfshirt online bestellen bij een winkel met de juiste houding

Helaas gaan er nog steeds horrorverhalen rond van kledingstukken die gemaakt worden door arbeiders in verschrikkelijke omstandigheden. Dat zou vandaag de dag al lang tot het verleden moeten behoren en gelukkig zijn er winkels zoals SWAKiKO die daar ook echt niets mee te maken willen hebben. Als jij bij hen een duurzaam surfshirt online zou bestellen, dan zeg jij ook nee tegen sweatshops, massa geproduceerde materialen en oneerlijke verhoudingen. Deze winkel is door twee surfers opgericht die het nog steeds als voorrecht zien om elke dag één te zijn met de natuur. Daar staat iets tegenover, vinden zij, en het resultaat zijn eerlijke en verantwoorde kledingstukken van uitmuntende kwaliteit.

Twee belangrijke keurmerken

Uiteraard wil jij bewijs zien als jij een duurzaam surfshirt online gaat bestellen. Je wilt zeker zijn dat deze echt zo duurzaam is als wordt beweerd. De shirts van deze webwinkel mogen twee keurmerken voeren, namelijk Fairwear en GOTS. Aan het Fairwear-keurmerk zie je dat het shirt gemaakt is onder goede werkomstandigheden en dat de arbeiders niet worden uitgebuit. Aan het GOTS-keurmerk zie je dat je op het punt staat een duurzaam surfshirt online te bestellen dat echt van 100% katoen is gemaakt. Dat is dus katoen dat onder normale omstandigheden en zonder de aarde te schaden is geteeld.

Ontdek de hoge kwaliteit zelf

Een shirt dat lang meegaat is ook duurzaam en daar kun je van op aan als je een duurzaam surfshirt online zou bestellen bij SWAKiKO. Je weet al dat het materiaal goed is, maar de print is ook uitstekend. Er wordt een techniek gebruikt waarbij de inkt diep doordringt in de vezels van het katoen en zich daar vasthecht. Het is dus niet op de stof gedrukt, maar er in. Daardoor kun je een duurzaam surfshirt online bestellen, deze meerdere malen wassen en de print zal niet vervagen, barsten of verdwijnen. En met een CO2-neutrale levering is er echt aan alles gedacht.

https://www.swakiko.com/nl/