Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Winkelen

Woontips voor een mooie landelijke of industriële sfeer!

Tegenwoordig is het helemaal in en ook ik doe gewoon lekker mee aan deze trend! Je ziet het steeds vaker; een houten tafel die niet helemaal glad is met metalen poten eronder, een metalen deur en er worden veel huiden en vachten gekocht wat gebruikt wordt als decoratie! Lees meer over de laatste nieuwtjes! 

Vloerkleden!

Bij een landelijke industriële sfeer hoort een vloerkleed van koeienhuid of schapenvacht. Je moet hier wel een goede ruimte voor hebben want een koeienhuid is best groot en een schapenvacht kopen en gebruiken als vloerkleed; doe je toch alleen met een mooie openhaard. Anders zou ik het altijd gebruiken als decoratie voor over de bank of over de stoel.

Decoratie

Huiden en vachten kan je prima gebruiken als decoratie voor een landelijke, industriële en vooral warme sfeer! Je kan van een koeienhuid bijvoorbeeld een mooie poef maken, een kussen hoes of als een bankje zoals je hieronder kan zien!

 

Je kan het zo gek niet verzinnen en je komt het tegen. Een schapenvacht op tafel en als een schapenvacht te groot is een konijnen vacht, daarop kaarsen of andere decoratie, een wandkleed van koeienhuid strakgetrokken over een houten frame etc! Veel decoratie om uit te kiezen! Bij decoratie moet het wel echt bij je passen, want je hebt ook koeienhuid onderzetters, maar om eerlijk te zijn vind ik daar persoonlijk niks aan. 

Meubels

Buiten de huiden en vachten zijn meubels tegenwoordig ook vaak eyecatchers en zorgen voor sfeer in huis! Uitgesproken banken, eetkamertafel stoelen met veel verschillende kleuren, geroeste lampen en niet alles hoeft meer netjes afgewerkt te zijn! Een beetje slordig is helemaal in! Kijk maar eens naar de manier waarop meuren geverfd worden met een betonachtige look.

Aanschaffen koeienhuiden of schapenvacht

Als je gaat decoreren met koeienhuiden of schapenvachten zoek dan eens op internet naar de mogelijkheden. Je hebt van koeienhuiden verschillende maten, kleuren en iedere huid is anders! Bij schapenvacht heb je ook de nog de keuze uit verschillende soorten zoals een schapenvacht Texel, IJsland of Tibet. Online kan je de verschillen vinden en kijken wat het beste bij jou en je woning past!

https://koeienhuid-schapenvacht.nl/