Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Boomkwekerij Van IJmeren

Recent was ik op zoek naar een boomkwekerij voor online bomen kopen. Wij laten namelijk onze tuin renoveren. En door een hovenier hebben wij de in onze ogen ideale tuin laten ontwerpen. Nu moeten wij alleen nog op zoek naar de bomen. Wij kregen al allerlei tips qua hoogtes en boomsoorten. Maar hadden nog geen idee welke dat moesten gaan worden. Daarom zijn wij op het internet op zoek gegaan naar een boomkwekerij. En die vonden wij al snel. In de naam van Van IJmeren.

Bomen kopen

Op de website van Van IJmeren zagen wij heel erg veel verschillende bomen die zij te koop aanboden. Waaronder leibomen. Dat vinden wij bij onze oprit heel erg mooi. Maar ook hier hadden zij verschillende boomsoorten. Om goed geadviseerd te worden, heb ik naar Van IJmeren toe gebeld. Vervolgens kreeg ik een specialist aan de lijn. En die heeft alles haarfijn uitgelegd van waar ik het beste op moet letten bij het kopen van (lei)bomen. Al snel ging onze voorkeur uit naar een beetje rood achtige leiboom. Ook qua bloeitijd kwam het heel mooi uit. Want daar zaten wij nu vlak voor. En aangezien de bomen hier vers gerooid worden, is dat natuurlijk hartstikke handig. Want dan hoeven wij hem alleen maar over te plaatsen naar onze nieuwe tuin toe.

Levering

Vervolgens hebben wij de bomen online besteld. Wij kregen direct een bericht terug van Van IJmeren dat zij ons bedankten voor de bestelling. En dat ze de bomen vers gingen rooien. En dat allemaal voor een voordelige prijs, in vergelijking met concurrenten! Binnen twee werkdagen werden de bomen al afgeleverd. Onze hovenier heeft direct actie ondernomen en heeft de bomen in onze tuin geplaatst.

Inmiddels begint het er behoorlijk op te lijken, van wat er van tevoren is ontworpen. Want ons betreft kunnen wij deze boomkwekerij zeker aanbevelen! Klik hier voor de website van Van IJmeren.