Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Dubbel glas houdt kou tegen

Is uw huis in de wintermaanden een beetje aan de frisse kant? Dan is het belangrijk om verschillende elementen te vervangen. Begin bijvoorbeeld eens met het vervangen van het glas in uw raam. Is dit nu enkel glas? Dan houdt dit de kou van buiten niet goed genoeg tegen. Heeft u dit enkel glas in een deur, een raam of een poort? Dan is het raadzaam om deze stuk voor stuk te vervangen. Maar wat is nou het verschil tussen enkel en dubbel glas? De naam zegt het eigenlijk al. Dubbel glas is dikker dan enkel glas. Naast kou houdt dubbel glas ook veel lawaai tegen.

Meer weten over dubbel glas?

Een andere benaming voor dubbel glas is thermopane. Het bestaat uit twee verschillende glasbladen met daartussen een spouw. Hierdoor is het dus beter isolerend en daarbij ook energiebesparend. Dit komt ook door de lucht die te vinden is in de spouw. Dit dubbele glas voorkomt dus ook een hele hoge energierekening, omdat u de verwarming niet zo hoog hoeft te zetten. Zoals gezegd houdt het dus de kou van buiten tegen en wordt het niet zo snel koud in huis gedurende de wintermaanden. U kunt hier dus gelijk wat geld mee besparen, want de verwarming hoeft ook niet direct zo hoog gedraaid te worden. Neem eens een kijkje bij Glasgigant, want hier vindt u allerlei verschillende soorten dubbel glas.

De service van Glasgigant

Vindt u de voordelen van dubbel glas ook zwaar meetellen? Dan kunt u natuurlijk overgaan tot het bestellen van dubbel glas. Dit kunt u gemakkelijk doen bij Glasgigant, waar u een ruim assortiment glas vindt. Hiermee heeft u dus minder geluidsoverlast en kunt u ook weer lekker slapen. Wilt u dubbel glas bestellen? Ga dan naar de webshop van Glasgigant, bekijk het assortiment en vindt het mooiste glas, zodat u binnenkort een inbraakwerend stuk glas in uw raam heeft. Vragen? Stel ze aan de klantenservice.

https://www.glasgigant.nl/