Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Hobby en vrije tijd

Verschillende e-liquids voor je e-smoker

Er zijn tal van verschillende keuzes voor je e-smoker. Op een markt die altijd groeit, is het belangrijk dat je onderscheid weet te maken tussen goede en slechte liquids. Welke e-liquids zijn van echt goede kwaliteit en wat heeft elk van deze merken te bieden? 

Hangsen 

Hangsen is vooral bekend vanwege het namaken van smaken die bij traditioneel roken voorkomen. Hangsen zorgt ervoor dat de smaken zo goed mogelijk overkomen voor je e-smoker met het traditionele roken, waarbij de verhouding van 70% PG en 30% VG een grote rol speelt. Het gevoel wordt grotendeels nagebootst en het is een erg fijn merk om van je gewone sigaret over te stappen naar elektronisch roken. Gemiddeld wordt Hangsen goed gewaardeerd onder e-smokers. Je kunt Hangsen e-liquid hier kopen. 

Vampire Vape 

Vampire Vape is een merk dat zich probeert neer te zetten door traditionele smaken te combineren met nieuwere, moderne hits. Dit resulteert in een uiterst bijzondere en krachtige smaak, waarbij de verhouding 60% PG is en 40% VG. Dit wil zeggen dat smaken van Vampire Vape meer gericht zijn op hoe ze voelen in je keel dan dat er extra rook vrijkomt. Met smaken zoals Heisenberg (menthol en blauwe bessen) en Vamp Toes (rode bessen en donker fruit) is er genoeg keuze om uit te proberen. Je kunt hier Vampire Vape kopen.

Millers 

De Millers e-liquid reeks is iets anders dan andere e-liquids, omdat naast 65% PG en 30 % VG voor een traditionele hit er ook nog ruimte is voor 5% aroma in al haar smaken. Dit is te merken aan de verschillende smaken die er zijn. Naast de meer traditionele liquids die Hangsen biedt, geeft Millers ook ruimte voor bijvoorbeeld Watermeloen of Red Candy. Millers heeft gemiddeld al snel een cijfer van 9 of hoger, en je kunt Millers e-liquid hier kopen. 

Dragon Vape 

Dragon Vape is dankzij haar verhouding van 30% PG en 70% VG een merk voor de ervaren vapers. Met veel rookontwikkeling en zeer vrolijke, aantrekkelijke smaken, is het een merk dat hoog gewaardeerd is onder de meer recreatieve rokers. Je kunt de Vanilla Unicorn, Apple Pie, of Lightning smaken en velen anderen snel proberen en Dragon vape kopen. 

 

We hopen dat deze blog je wat meer informatie heeft gegeven over de verschillende soorten e-liquids die te koop zijn. De e-liquids die hier genoemd worden zijn slechts enkele van de vele verkrijgbare soorten e-liquids. Het aanbod van verschillende soorten merken e-liquids zal blijven groeien en daardoor zullen er dus ook nieuwe merken bij komen. Tot die tijd geeft deze blog je hopelijk meer informatie en helpt het je met kiezen van de e-liquid die bij jou past.

https://wizzits.com/e-liquid/