Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Nieuwste trends op het gebied van tegels

Ondertussen zitten we in de zomer van 2019 en de vraag is nu, wat zijn nou eigenlijk dé tegeltrends van dit jaar. Op verschillende beurzen die we met het personeel van De Tegel Boutique bezocht hebben het afgelopen jaar vielen ons een aantal dingen op, we zullen het zo uitgebreid mogelijk proberen toe te lichten.

Wat zijn volgens ons de trends van dit jaar

In het reliëf en de patronen zagen we verschillende dingen die dit jaar op lijken te komen in vergelijking met voorgaande jaren. Wat ons opviel was het volgende:
• Imitatie natuursteen
• Houtlook
• Keramische tegels
Dit zijn de 4 diverse tegels die ons opvielen en die bij vele bezoekers in de smaak vielen. We verwachten dus ook dat deze tegels de komende jaren in verschillende huishoudens te zien zijn.

Imitatie natuursteen, wat kan ik zoal verwachten?

Wanneer je imitatie natuursteen tegels koopt, lijkt het natuurlijk net alsof je echte natuursteen tegels hebt. Wij zelf kunnen erg genieten van het reliëf en de patronen op natuursteen tegels. De natuursteen tegels zijn bij De Tegel Boutique in verschillende formaten te krijgen en de unieke kleur, structuur en tekeningen zorgen voor een levendige tegel.

Houtlook tegels

Een keramisch parket biedt een hoop voordelen in vergelijking met een traditioneel parket. De keramische tegels met een houtlook hebben een prachtige uitstraling van hout maar het voordeel is dat ze veel makkelijker zijn in het onderhoud en schoonmaken ervan. De toplaag van de houtlook tegels is keihard in vergelijking met hout wat een hoop voordelen met zich meebrengt. Het kan ook heel makkelijker water verdragen dus ze zijn ook geschikt gebruik in vochtige ruimtes zoals de keuken, het toilet of de badkamer. Echter worden ze ook veel gebruikt in de slaapkamer of woonkamer want ook daar is het een praktische vloer. Tot slot kunnen de tegels ook nog eens buiten gelegd worden. Wanneer deze goed verwerkt zijn, zijn we zon- en vorstbestendig. Bij De Tegel Boutique vind je een uitgebreide collectie houtlook tegels.

Keramische tegels

De keramische tegels worden tegenwoordig steeds vaker aanschaft. Dit heeft natuurlijk zo zijn redenen. Een keramisch parket wordt in veel gevallen gebruikt voor huizen waar al een vloerverwarming is ingebouwd. De vloer geeft een warme uitstraling waarbij het soms moeilijk van echt hout is te onderscheiden. Wanneer je een houten vloer wilt maar toch wilt genieten van de vloerverwarming dan is een keramisch parket eigenlijk de enige juiste keus. Ook wanneer de vloerverwarming de hoofdverwarming in het (nieuwbouw) huis is dan kun je prima uit de voeten met een keramisch parket.
• Andere voordelen van een keramisch parket:
• Nauwelijks van echt parket te onderscheiden
• Uitstraling van een houten vloer
• Slijt- en krasvast
• Het heeft een minimale voegbreedte
• Geen onderhoud zoals schuren, impregneren, lakken en waxen

Koop je tegels online of bezoek de showroom van De Tegel Boutique

Wanneer je interesse hebt in de verschillende tegels van De Tegel Boutique dan raden we aan om onze website  eens te bezoeken of kom gewoon langs in onze showroom. Deze is op afspraak geopend, zelfs ’s avonds of in het weekend. Een afspraak maken kan door te bellen naar 0528-856578.

https://www.detegelboutique.nl/