Uw Beste Bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Verticale lamellen op maat gemaakt

Verticale lamellen op maat gemaakt

Verticale lamellen zijn er in vele soorten en maten. Ze worden veel toegepast in kantooromgevingen en zorginstellingen, maar je ziet ze tegenwoordig ook veel vaker in woonhuizen terugkomen. Dat komt onder andere door de veelzijdigheid van het assortiment en de mogelijkheden in afmetingen. Zo is het mogelijk om voor hele brede raampartijen lamelgordijnen op maat te maken. Dit kan tot wel zes meter breed. 

Lamelgordijnen voor ramen met schuine zijde

Het is mogelijk om voor ramen met een schuine zijde lamellen op maat te maken. Dit kan zowel met verticale als met horizontale lamellen (jaloezieën). Zo kun je ook je afwijkende raam eenvoudig bekleden met hoogwaardige raambekleding. Bij Marasol.nl wordt graag met je meegedacht over een oplossing voor je trapezium of driehoeksramen. Je kunt via de site eenvoudig foto’s uploaden en vragen of ze een oplossing zien voor je raampartijen.

Materialen verticale lamellen

De meest verkochte lamellen zijn gemaakt van kunststof (PVC). Deze zijn antibacterieel en eenvoudig te reinigen. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en afwerkingen in vier lamelbreedtes. Van smalle lamellen van 52 mm tot hele brede lamellen van 127 mm breed.

Naast de PVC lamellen zijn er ook verticale lamellen van stof. Deze geven de warme uitstraling van gordijnen met de vele voordelen van lamelgordijnen. Met lamelgordijnen kun je heel eenvoudig spelen met lichtinval en privacy. Dit is het grote voordeel ten opzichte van standaard gordijnen die uit één of twee delen bestaan. Stoffen lamellen zijn verkrijgbaar in drie lamelbreedtes met ieder hun eigen uitstraling.

Aluminium lamellen hebben een strakke moderne uitstraling en passen bij bijna ieder interieur. Ze zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als horizontale aluminium jaloezieën. Er is een ruime keuze in kleur, afwerking en lamelbreedtes.

Bedieningsmogelijkheden verticale lamellen

Verticale lamellen zijn verkrijgbaar met ketting of koordsystemen, maar ook met elektrische bediening. Dit kan met afstandsbediening, app op je telefoon of via wandschakelaar. Zo kun je dus ook vanuit je bed, luie stoel of zelfs vakantieadres je lamellen bedienen. 

Bij verticale lamellen is het mogelijk het pakket bij opening aan één zijde te hangen, in het midden of aan beide zijdes. Je hebt dus zelf veel invloed op hoe het geheel eruit gaat zien.

Raambekleding op maat

Bij Marasol is het mogelijk vele soorten raambekleding te bestellen. Alle raambekleding wordt tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt. Marasol koopt al haar raambekleding in bij het Nederlandse bedrijf Verano. Verano maakt raamdecoratie van hoogwaardige kwaliteit in vele soorten en maten.

Rolgordijnen, plisségordijnen, houten en aluminium jaloezieën, vouwgordijnen en verticale lamellen. Allemaal online te bestellen in de webshop van Marasol.

Gratis online raamdecoratie advies

Weet je niet goed wat er bij je ramen past of ben je op zoek naar een specifiek model? Via marasol.nl kun je gratis en vrijblijvend online advies vragen. Je kunt foto’s mailen, gratis samples aanvragen en prijsberekeningen maken.

 

https://marasol.nl/